Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.03.2008 17:49 - Нация от толерантни идиоти
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 1276 Коментари: 3 Гласове:
0



Нация  от  толерантни  идиоти?!

 

Когато лекаря удари пациента с медицинско чукче по коляното, съответно крака отскача, когато пациентът е здрав и рефлексите му реагират адекватно. Няма ли реакция, значи човекът е болен и трябва да се лекува. Предполагам се досещате,че правя аналогия със средностатистическият българин, който в момента е толкова бездушен и апатичен към всичко което се случва край него,че не се държи като нормално човешко същество, а  като обикновен идиот. И за да бъде картината завършена, тия които са го превърнали в дебил, се опитват да внушават, че проявите на идиотизъм са всъщност прояви на толерантност, етническа търпимост и дори народна мъдрост. Само дето не цитират онази  гнусна поговорка от време на турското робство „Преклонена глава,сабя не я сече!”.

 Всеки нормален гражданин на републиката, вече е отвратен до мерзост от всекидневните прояви на арогантност,  лъжи, кражби и злоутпотреби от страна на властимащите.Безбройните насилия и гаври над хората и ненаказаната престъпност,поголовната циганизация на държавата  преминаха вече всякакви граници на търпимост и обикновеният човек стои в непрестанен стрес, а животът му е агония за оцеляване. При тази действителност, единственото което мога да извикам  е „Боже,мили Боже! Направи така,че българинът да си отвори очите и ушите, върни му духа и куража за нормален живот, изкарай го от блатото на безразличието, в което е потънал до шия!

  Обръщам се към Господ, защото види се в България, хора с власт и добри намерения просто няма. Защото не са толкоз страшни гладът и безработицата, болестите и мизерията, когато вярваш в нещо и не си сам по пътя.А в какво вярваме ние? Къде отиваме?Що за народ сме в крайна сметка,че се оставяме да се гаврят с нас кой откъдето дойде и мине?!

 А отчаяните и обезверени хора в родината ни са толкова много,че с голи ръце могат да хванат престъпниците от правителството и да ги смачкат като въшки.Защото те сами няма да се махнат от власта, а трябва да бъдат изритани насила и задължително с бой.

  Събуди се българино, погледни в какъв скот си се превърнал и потърси сметка на виновните за окаяното си положение!Изправи глава и си спомни, че сред дедите ти е имало и достойни хора!Опри се на кръвта и страданията на хилядите загинали,за нещо по-голямо от пълният корем и похотливи очи! Има и други неща в този живот,които могат да ни накарат да се чувстваме щастливи.Потърси храна и за душата си, вечен страдалецо! Засрами се от това,което виждаш край себе си! Мръсотията, злобата, завистта и безразличието,са твоето буквално отражение. Не чакай някой друг да ти свърши работата, защото ще стане като цветята, които циганчетата подаряват на учителките си за 8-ми март.Откъде са те ще се досетиш, както вероятно разбираш,че циганин пари за цвете не дава. За идеята той разбира се ще открадне китка,но тя най-вероятно ще е от гробището.После ще се пръсне от смях, че се е подиграл с жената,която всеки ден се опитва да го научи на нещо полезно и добро. В неволята ти не си сам,човече! Огледай се и виж, колко много са хората като теб! Подай им ръка и заедно потърсете справедливост, защото от съда и властимащите няма да я получитте!

  Не ме кори за назидателния тон, защото и аз не съм по-добър от теб, докато само говорим за проблемите си.Отдавна е време сами да си ги решим и за начало трябва да излезем на улицата, за протест и гражданско неподчинение. Всички!

                                                                               Красимир  Бачков



Тагове:   нация,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. krotalka - Браво!!!
10.03.2008 18:23
Всичко е точно така, както си го казал но:
1. хората, които могат да мислят, стоят пред компютрите и си изказват недоволството по форумите.
2. тези, които можеха да поведат и други, отдавна се отказаха и напуснаха страната.
Ако човек влезе, в който и да е новинарски сайт, ще види как ни засипват с ненужна и глупава информация от рода на "2 месечно бебе залято с вряла вода", "Ванко 1 отново разследван" и т.н.
Всичко това се прави умишленно за отклоняване мисълта на хората в нужната на управляващите посока. Още много мога да пиша по тази тема но за сега това е достатъчно.
Ако събера смелост ще се опитам да опиша всичко в блога.
цитирай
2. анонимен - така е!
10.03.2008 18:53
Съгласен съм с теб,приятелю!Сега остава да съберем кураж и да помислим за себе си,нали?
цитирай
3. cecobob - ПОЗДРАВЯВАМ ТЕ !
28.03.2008 23:21
ГЛАСУВАМ ЗА ТЕБ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1447933
Постинги: 938
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930