Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.04.2008 16:02 - Циганите са по-умни!
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 963 Коментари: 1 Гласове:
0



ЦИГАНИТЕ  СА  ПО – УМНИ !

 

     Дали ще са албанци в Сърбия, араби във  Франция, или цигани в България, просто няма значение. Резултатът навсякъде е един и същ – те се размножават в геометрична прогресия, за сметка на коренното население. На пръв поглед няма нищо лошо. Резултатът обаче предстои, а той ще е потресаващ! В апогея на този популационен бум, по естествен път ще възникнат повече противоречия, отколкото е възможно да бъдат преодолени с едни или други средства и не е далеч времето, когато едните ще се наложат реакционно над другите. Както в джунглата всяко растение се бори за въздух,светлина и влага и избутва останалите, в стремежа си към нормални условия за живот, така и отделните етноси,наций и народностни групи се стремят да продължат точно техният вид,за сметка на тия,които в момента са по-слаби. Законите на природата не се променят от желанието на политиците, бизнесмените или обикновените хора. Те са вездесъщи и понеже бялата раса установи технокрацията като приоритет по света,за сметка на отчуждаването и разрушаването на семейството и неговите патриархални порядки,тя постепенно ще отстъпи на далеч по-необразованите, но близки до природата и първичните човешки ценности албанци,араби и цигани. За да запази статуквото, природата ще се отърси от паразитиращите групи от хора, които живеят от труда на останалите и ще постави на трона голият Хасан, който в момента дори не мечтае за такива невъзможни неща.Ще се окаже,че циганите са по-умни не само от българите,  но и от немците,  англичаните и всички скандинавци взети заедно. За американците няма смисъл да говорим, защото черната лавина е вече тръгнала и индианското проклятие ще докаже на света,че всяко зло рано или късно се заплаща.

  И понеже много „вещи” хора ще запитат защо трябва да се притесняваме за нещо, което я се случи, я не, ще побързам да отговоря: Защото когато колата се обърне, няма да има значение колко пътища стоят пред нас! И да не се опитва никой да ме упреква във фашизъм,или етническа омраза, защото просто няма такова нещо.Аз просто се страхувам за бъдещето на нашите деца и внуци! Времето илюзорно ни залъгва с постепенното привикване към по-добро, или по-лошо и само един здрав шамар може да освести някого каква е действителноста в момента.А тя е страшна! И още по-страшното предстои! Защото не след сто, а след най-много 30 – 40 години ще бъдат заличени много граници и държави, и както се очертава, една от първите ще е България. Що се отнася до пътя за оцеляване – винаги има такъв,стига да има водачи, които да го търсят. За сега начело на българската държава има обикновени престъпници,най-важно за които е как да откраднат възможно повече, за възможно по-кратко време, като същевременно се разминат със затвора. Определението „българска”за тях не означава нищо друго, освен ничия, предназначена за ограбване, търговия или поругаване земя.

                                                                     Красимир  Бачков




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. eien - Срещала съм обаче българи, от които и Красимир Бачков и Вие
20.04.2008 16:35
бихте се засрамили повече от среща с един албанец, циганин, арабин и някой от черната лавина.
Ако за циганите България е, както пише авторът Бачков: "за тях не означава нищо друго, освен ничия, предназначена за ограбване, търговия или поругаване земя", какво ли означава за мнозина гешефтари, мутри, политици и новобогаташи...все българи до един!?



цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1430221
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031