Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04.2009 19:06 - Трябват ни "луди" глави!
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 592 Коментари: 0 Гласове:
0



ТРЯБВАТ  НИ  „ЛУДИ”  ГЛАВИ !

     Длъжни ли сме да търпим тази система? Определено тя не защитава нашите интереси! Отвсякъде погледнато, ние като граждани на държавата България, сме експлоатирани, онеправдани и унизени. Обикновените хора в страната, нямат интерес и бъдеще, да живеят и да планират живота си  тук.Как можем да променим статуквото и като запазим гражданството си, да променим порядките, законите, а защо не и цялата система? Добре познатите методи, за подобни радикални решения в световната практика са известни: революция, диктатура или преврат. Само, че за това са нужни добре организирани структури на определена организация, обикновено подпомагани отвън. Има ли ги в страната ни тия структури? Опасявам се, че в полицейската държава, в която „живеем” в момента, има всякакви други и най-вече престъпни структури и банди, но не и нещо идеологически обосновано, което може да провокира подобно развитие. За тая цел са нужни идеалисти, а тях порочната комерсиална във всяко отношение система, буквално унищожи. Планът „Ран – Ъп” може би е успял повече, от предвиденото за тоя срок унищожение, на държавноста и националната идентичност у българите.

    Какво всъщност могат да направят обикновените хора, за да се избавят от геноцида? Що се отнася до по-младите, там решението е просто – напускат страната и се установяват другаде. Какво да правят обаче над три милиона българи, които са над 50 години и са отдали живота, здравето и трудът си за тази страна? Тук те имат жилища, спомени и се индентифицират със заобикалящата ги среда. За тях освен място за живеене, България е и родина! Има много емоционални въжета, с които обикновеният човек е привързан към страната. Как да ги среже и къде да тръгва от сега нататък? Смятам, че решението е просто! Трябва да се търсят луди глави, които имат достатъчно кураж и не се интересуват от лична изгода, за да се жертват за една кауза, която може да запази ако не друго, то поне духът на българщината. Големият брой потърпевши българи, трябва да се обединят и да излъчат от самите себе си, няколко достойни мъже и жени, които да са водещ център. Тоя център естествено да се обособи на определено място и от там да се определя стратегията за оцеляване на държавата. Единственият проблем обаче е в самите нас – как да повярваме на някого, като са ни лъгали толкова много до сега?!

   Иначе с тая инерция на управляващите в момента, страната ни едва ли ще я има след 20 – 30 години. Само една обединена обществена сила е способна да възкреси България и смятам, че най-важното в момента е да се намерят нейните лидери. Те да са обикновени хора, подобни на Ботев и Левски, със съзнанието и отговорноста, към най-важното което им предстои – СПАСЯВАНЕТО  НА  БЪЛГАРИЯ !

                                              



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1448461
Постинги: 938
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930