Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2009 17:55 - Капан за балъци
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 974 Коментари: 2 Гласове:
0



КАПАН  ЗА  БАЛЪЦИ

     Не разбираш ли клет българино, че си хванат в капана на политическата система?! И да искаш, и да не искаш, все партийни боклуци ще те управляват. Ама едните били леви, а другите десни? Мен ако питаш – разлика няма. И едните, и другите лъжат, крадат и манипулират народа! И всичко в името на една идея – бързо, лесно и безнаказано забогатяване, за сметка на смачканият от труд и непосилни данъци български гражданин. И колкото и да хитруваш с гласуването, полза няма! Ясно на всички е, че всеки се стреми да избере по-малкото зло, или поне да не са тия изроди комунистите на власт, но в крайна сметка който и да управлява, положението на обикновеният човек ще е все същото. Защото самата политическа система е порочна. И защото на другият ден след като са ги избрали, следващите депутати и министри, ще забравят какви са били до вчера и какво са говорили преди това. Огромното напрежение и негодувание на хората, ще продължава да се нагнетява с настъпването на есента и зимата. Комунистите умишлено ще торпилират всяка възможност за просперитет на икономиката в държавата, за да се изкарат и другите управляващи маскари, а ибрика Доган ще внушава и всява етническо напрежение, защото той за друго не става. Човек който е създаден да руши, не може да мисли и действа градивно, дори за етноса който вече двадесет години манипулира и  използва както му е угодно.

  Къде е изхода тогава? Винаги, дори в най-заплетеният случай се намира правилно решение, стига да има кой да го търси. Само, че зомбираният от жълтите медии българин, е свикнал решенията да му ги спуска някой отгоре, а той само да вика „Уууууууу!” и „Да живее!”. В момента няма голям избор за обикновения гласоподавател. Той до такава степен е намразил всичко свързано с политика и партии, че не желае нито да ги слуша, нито да ги гледа. И най-лесното решение е, да гласува ПРИ ВСИЧКИ СЛУЧАИ на следващите избори, но да не търси най-малкото зло. Да избере нещо изключително крайно като „Атака”, което да бъде неговият антивот срещу политическата олигархия у нас. Няма начин да не се обърне всичко с главата надолу, ако крайните националисти се докопат решително до властта. Те биха предприели доста радикални мерки във всяка област и това ще наруши блаженото равновесие, на десни и леви политически трупове, които се готвят пак да управляват с твоят глас, българино! Знам, че не е най-симпатичното решение в случая, но съм сигурен, че ако не друго, водата в блатото доста ще се размърда.

 Другата възможнаст е да се смени политическият модел, като хората просто излязат на улицата и свалят  „властта” със сила. Хитрите политически акули обаче, са се подсигурили с 66000 армия от заптиета, а като прибавим към тях и 45000 военни,работата замирисва на гражданска война. Нещо което е възможно за румънските, сръбските, украинските, но не и за българските граждани. Защото по нашите земи главата се скланя и се оцелява с трушия и домашно винце, до следващите избори. А междувременно люто се псува и като няма какво да се прави, се гледа поредният „Биг брадър”

                                                                            Красимир  Бачков




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. silencemurmur - разлика няма
08.06.2009 18:05
Може и да стане една българска есен. Не се знае. Европа стои сигурно зад българския народ. И тя не иска черни овци.

Silence
цитирай
2. lado - една мисъл на Сталин: "За с...
08.06.2009 18:33
една мисъл на Сталин: "За спечелването на избори не е важно кой ги организира, а кой брои резултатите".
всички насрани ,само ЦИК в бяло - и скалъпват,ли скалъпват
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1447174
Постинги: 938
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930