Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2010 11:50 - Парфюм с мирис на клозет
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 676 Коментари: 0 Гласове:
1



ПАРФЮМ  С  МИРИС  НА  КЛОЗЕТ

 

         Овоняхме се до ушите от политика! Или по-точно от политиканстване, най-вече на дребно. Знае се, че когато човек се е наакал, не бива да прави забележки на тия, дето примерно са се опишкали малко. Но не! Не и президанта Първанов, не и експремиера Станишев, не и вицепрезидента Марин. Те се чудят как да сплотят партийната маса, подозрително намаляла напоследък. И как да оплюят правителството на бате Бойко. Вместо да сторят дълбок поклон за това, че всички бивши министри и депутати, крали като за световно, все още си ходят на свобода и харчат заграбеното. Впрочем, характерно за комунистите е не само да лъжат, крадат и интригантстват, но и да са неблагодарни, за изключително толерантното отношение към тях до сега. То не бяха тупурдии, то не бяха изцепки срещу свободомислещият, загубил българския политически вирусологичен имунитет, министър Дянков. И какво постигнаха с всичката злъч на оплювките си? Поговорката „Гузен негонен бяга”, в пълният си смисъл накара народа да се замисли, доколко президента не е милиардер. Ако до момента някой все още имаше някакви съмнения, относно финансовото състояние на президента, то след неговият сталински подход на омаскаряване, вече е убеден, че работата там не е съвсем чиста. Защото ако министрите от правителството което ти си назначил, са крали милиарди, логично е нещо да са заделили и за теб самия, нали? Макар, че може и наистина да не е богат човекът. В сравнение с депутатите от ДПС, които между другото могат да профукат четири – пет милиона, ей тъй за забавление.

   Лошо! Защото президента, който трябва да обединява всички българи, независимо от партийната им принадлежност, етнос и религия, тръгва по тясната пътека на партизанската война.

   А сега си представете следният вариант! След изказването на министър Дянков в шоуто на Иван и Андрей, на другия ден президентът Първанов, ненадейно се явява гост в същото предаване. И вместо да се оправдава или обвинява сегашния вицепремиер, просто се пошегува като нормален човек, със себе си, с Дянков и  с двамата палячовци Иван, и Андрей. Щеше да спечели много повече отколкото целият пиар, който би си направил за много милиони. Но за това е нужно да мислиш дипломатично, да имаш чувство за хумор и естествено да не се боиш от нищо, което би те компрометирало. Това за съжаление не стана! И продължава да се нищи сапунката  с парфюм на клозет, а после хората ни били виновни, че ни изобразявали като турска тоалетна.

                                                                                               Красимир Бачков



Тагове:   парфюм,   мирис,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1452876
Постинги: 939
Коментари: 768
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930