Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2010 11:23 - НЯМА ТАКЪВ НАРОД, НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 1146 Коментари: 3 Гласове:
1



НЯМА  ТАКЪВ  НАРОД,  НЯМА  ТАКАВА  ДЪРЖАВА!

 

  Който и да чете горното, дълбоко клиширано вече заглавие е наясно, че става дума за реални народ и държава, които единствено от чувство за срам, ще премълча. В страна където не се ценят реалните качества на специалистите, таланта и тяхните способности е възможно всичко. И то се случва. За строеж на пътища се избират фирми, които хабер си нямат от тая материя. Обаче в замяна на това, парите за построяването или ремонта на пътя, ще бъдат пет пъти повече, отколкото са необходими в действителност. Резултатът както се досещате, ще е лош, некачествен път.

 Съдиите, дето трябва да раздават правосъдие, оправдават бандитите и наказват невинните. Ако крадец ти отмъкне 1000 лева от портфейла, въпросът е не защо са те окрали, а откъде имаш ти самият, тази сума в джоба си!

  Полицаите, които трябва да следят за пътни произшествия и да помагат  за нормалното движение по пътищата, се крият като мишки зад храстите. Естествено с радар в ръка. Едничката им цел е да те джобят между 20 и 100 лева. Причини за глоба все ще се намерят.

 Докторите по принцип са призвани да спасяват човешкият живот. Всеки дърт евреин обаче, би им завидял искрено, за търговските умения и шашармалъците в източване на Здравната каса, и пладнешкия грабеж на пациентите.

  Депутатите, които трябва да създават закони в държавата  и да са в услуга на народа  дето ги е избрал, работят. Йезуитски измислят такива закони, в които всеки престъпник може да оттърве кожата от евентуално наказание. Народа – кучета го яли!

 Държавните чиновници трябва да помагат на хората, в техния бизнес и професионално развитие. Те помагат ....... на себе си, като рекетират всеки  който им е на сгода, за всяка бумага която трябва да им издадат по закон.

  Даскалите, дето трябва да учат децата ни на знания, умения и достойно поведение, са жалки, комплексирани същества, манипулирани и зависещи от самозабравили се директори – феодали.

  Пенсионерите, които са отдали труда, здравето и живота си в изграждането на държава и законност, гледат и не вярват на очите си. Държавата, подобно на цигански бостан се краде безнаказано, но ЗАКОННО! За пенсии все не достигат пари, защото те отдавна са откраднати, пардон ИЗТОЧЕНИ. Всеки знае от кого, но ако някой от пенсионерите страда от старческа деменция, само ще споменем – БСП.

  За крадците в униформа, наречени митничари, няма смисъл да говорим!

  Децата, естествено са потърпевши от цялата анархия край тях. Те протестират неориентирано, първосигнално и често дори глупаво – пушат, пият и се дрогират, не учат, не слушат и се бият. Агресията и автоагресията, са им внушавани още от анимационните филми, дето са гледали като бебета. Целта на съвременните световни манипулатори е, не да растат здрави и умни хора. Трябват слуги! И колкото по-зомбирани и глупави, толкова по-добре, защото лесно се манупулират. За да се случи това, трябва от малки децата да се опростачат, циганизират и зомбират с чалга. Те трябва да приемат за естествено и нормално, хората да се лъжат, крадат, бият, убиват, напиват, дрогират и насилват по всякакъв начин. Отмъщението е единственната форма, призната от Холивуд  за раздаване на правосъдие.

  Хората  които представляват народа в една държава, тук все едно ги няма. Те не реагират по никакъв начин, на ежедневните гаври над тях. Свикнали са. Като труп на който се учат студенти-медици.

   И какво следва от тук нататък? Все си мисля, че сме стигнали най-низшата форма на падение и като хора, и като същества изобщо. Ако в момента няма такъв народ и такава държава, не е ли време вече да се събудим? Да се изправим и да стъпим на собствените си крака! Да започнем да мислим с нашите глави! Да излезем на улицата и да изметем боклука! А той ни е заринал до толкова, че не се виждаме един друг.

  Какво чакаме още?

                                                                           Красимир  Бачков



Тагове:   държава,   народ,


Гласувай:
1



1. cornflower - да прибавя
22.03.2010 11:37
и кметовете - феодали.
елате ни вижте!
цитирай
2. анонимен - GWmOtrGCmzeyFPK
01.11.2012 20:51
nKb0g4 <a href="http://ahqpmtlqhyhw.com/">ahqpmtlqhyhw</a>, [url=http://fbmvlcxraocu.com/]fbmvlcxraocu[/url], [link=http://vkijtkbnietl.com/]vkijtkbnietl[/link], http://yqdeuggbbtcq.com/
цитирай
3. анонимен - JGgLOmNCUtHO
02.11.2012 04:52
xYPasy <a href="http://ofgrswdizucu.com/">ofgrswdizucu</a>, [url=http://oegfyidegvaf.com/]oegfyidegvaf[/url], [link=http://fuowmuebqlel.com/]fuowmuebqlel[/link], http://jwfjdckepvus.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1430641
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031