Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.08.2010 13:08 - За политиците и сперматозоидите
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 520 Коментари: 0 Гласове:
2



ЗА  ПОЛИТИЦИТЕ  И  СПЕРМАТОЗОИДИТЕ

 

   Три неща са водещи в живота на хората – парите, секса и физическата сила. Колкото и да отричаме тяхното водещо начало, ние се съобразяваме ежедневно с тях. Сладките приказки за любовта, приятелството, патриотизма и верноста, си остават в сферата на духовните удоволствия, които не винаги можем да си  позволим, за съжаление. Това е тъжно прагматично заключение, върху което дълго може да се спори, но действителноста не би се променила осезателно.

  В този ред на мисли стигам до сперматозоидите и тяхната активност. Знае се, че от милионите мъжки сперматозоиди само един успява да оплоди женската яйцеклетка. Обикновено това е най-нахалният, бърз и ловък сперматозоид. Не е задължително той да е носител на най-качествените белези на съответния генен фонд. Аналогично преминавам към българските политици. Те и на вид, и по характер не се отличават съществено от сперматозоидите. Носители най-вече на комбинативна наглост, съчетана с ловки машинации, те се уреждат в партии и политически формации, от където лесно и бързо могат да направят кариера, и най-вече да забогатеят. Разбира се има стотици и хиляди по-достойни, кадърни и умни българи, които биха работили далеч по-качествено за народа и държавата. Те обаче не са нахални, пробивни и следователно нямат шанс да успеят в политиката.

  Непрекъснато ставаме свидетели на гласуване на безсмислени, корупционни и обслужващи нечии интереси закони. Обикновената математическа логика доказва, че ако за депутати се избираха произволно хора от народа, успеваемоста на Народното събрание би била в пъти по-голяма, а престъпленията – в пъти по-малко. Защото какъв сперматозоид или гражданин ще си, щом не можеш да оплодиш нещо повече от собствената си жена? Нали трябва и свестните хора да се реализират в полза на обществото?

   Та, в този смисъл предлагам действащите в момента политици да бъдат кастрирани! Някой да е против?

                                                                          Красимир  Бачков




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1431055
Постинги: 937
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031