Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.06.2013 22:02 - Къде се спотайва предателя Сидеров?
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 960 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

КЪДЕ  СЕ  СПОТАЙВА  ПРЕДАТЕЛЯ  СИДЕРОВ?

         Наглоста на комунистите и турците в парламента премина всякакви граници! С потайното назначаване на мутро-олигарха Пеевски те се изгавриха с целия български народ. Целта бе да се смачка обикновения българин, да му се покаже кой държи сопата и, че тя ще играе по гърба на тези, които не приемат новия турско синьо – червен ред. Още от първите дни това „експертно” правителство направи повече гафове, отколкото всичките правителства за тези 23 години „демокрация”. Независимо, че не са мнозинство, че не представляват по-голямата част от българския народ, турците и комунистите / които впрочем нямат нищо общо с комунизма / си разпасаха пояса и започнаха да творят мръсотия след мръсотия. Прочулият се в деня на размисъл Бюреков се скри като мишка и телевизията, в която работи мълчи като посрана. Обяснението е просто – Пеевски им е шеф. Бореца за справедливост Бюреков е длъжен да лиже отзад дебелака – шеф, за да не си ритне коматчето. И чудна работа, къде изчезна големия патриот и националист, а всъщност долен предател Волен Сидеров?!

         Сляп ли е този Юда, ням ли е? Защо сега не иде да иска извинение, заедно с мутрите си от търгаша Орешарски, от Доган, от всички извратени крадци, именуващи себе си партийци от ДПС и БСП? Той дава ли си сметка, че НИКОГА вече кракът му няма да стъпи в парламента? Защото именно НЕГОВИЯТ продажен глас узакони уродливата изява на престъпниците в държавата!

        Хора, българи! Това правителство ще ни докара гражданска война!!! Излизайте на улицата, за да ги свалим докато е време! Ако сега не го сторим, кръв ще се лее! Невинни хора ще пострадат, заради изроди, които целят единствено и само кражби, разделение между хората и гнет! ТУРСКО – КОМУНИСТИЧЕСКИ  ГНЕТ, който ще затрие държавата ни!

     Българи, събудете се! На кошмарът трябва вече да сложим край!

 

                                                               Красимир  Бачков




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1443434
Постинги: 938
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930