Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2013 11:15 - Да стане единият комунист, за да седне другият!
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 1071 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Да стане единият комунист, за да седне другият!

 

     Чудя се, освен комунистите, всички ли полудяха по властта, парите и незаслужените облаги? Как е възможно да се пръскат милиони, по превозване с влакове и автобуси на зомбирани гласоподаватели? С какво са по-различни платените протестиращи, подкрепящи ГЕРБ, от „подкрепящите” БСП? Сегашните събития удивително напомнят онзи нелеп период в историята ни, свързан с призива: - „Кой не скача, е червен!”. Събрани от кол и въже неграмотни цигани, бедни селяни и озлобени граждани, осребрявайки своя глас в полза на една или друга фракция от бившата БКП, допринасят не за друго, а за запазване столовете за управление на сегашните или бивши политически паразити. Заблудените маси от овчеподобни, качени още през нощта, за да стигнат на митинг в София или Пловдив, дори не могат да отговорят смислено, на въпроса защо са на този или онзи митинг. Синилните старци, подкрепящи БСП са на площада, не за едно по-добро бъдеще на държавата, а в умиление от собственото си минало. Те изглеждат жалки, смешни и абсолютно неадекватни, на фона на днешния, узрял за промени ден. Циганите са на всяка манджа мерудия, стига тоя или оня да им платят някой лев, придружен от няколко кебапчета с бира. И остават ИСТИНСКИТЕ ПРОТЕСТИРАЩИ, които са излезли на улицата не дори толкова от материална нищета, колкото от духовната, наложена, чрез медиите от политиците. Те протестират против безполезната, паразитно живееща за сметка на обществото и държавата политическа класа. Защото довелите  до просешка тояга народа политици, продължават да лъжат, словоблудстват и да си прехвърлят вината, от един на друг. Заблуждават неориентираните люде, които за жалост са доста повече като брой, от прозрелите истината и така успяват да наклонят везните в своя полза. Обикновеният балък, качен на влак или автобус, за да подкрепя този или онзи комунист, не знае къде се намира, не знае защо е там и най-вече не знае какво иска! Той няма цел, към която да се стреми. Неговото верую стига до напълването на празния му корем, празната  глава и заместването на идеалите, с нещо материално на аванта. И колкото по-изостанали и необразовани са подобни индивиди, толкова повече са като маса.

    От друга страна, прозрелите истински зловещата действителност в държавата граждани, до известна степен са обезкуражени. Те са малцинство и нямат способи, с които да отворят очите на заблудените, да промият запушените им от лъжи и омраза уши. Те виждат, как след опоскването на собствената им държава, политическите паразити се стремят да докопат и пари от Европа, и еврофондовете. За щастие европейците не са толкова глупави и по един или друг начин спират финансирането в България. Освен международната изолация, в която е изпаднала държавата, след идването на това правителство, идва и краят на европарите. Това изнервя „управляващите” и те прибягват до открити заплахи и насилие – естествен начин на тоталитаристите и сатрапите, да запазят властта на всяка цена. Насъскват определени, поддаващи се на елементарно внушение човешки маси едни срещу други, поддтикват ги да вършат „черната” работа по пиара им и развяват собствения си, осран като гащи на пияница байрак. Те искат и ще направят всичко възможно, да се задържат на власт! С цената на гражданска война, с брутални полицейски побоища и други, изпитани още през петдесетте години на миналия век прийоми. Всички пари, пръснати по медии, платени протестиращи и гнусно оплюване на „врага”, можеха да спасят стотици човешки живота, ако бяха вложени в здравеопазването! Тези пари можеха да извисят хоризонта на хиляди заслепени, безполезни за себе си и държавата хора, чрез образование! Дори за ремонт на пътищата да бяха вложени, пак щеше да има полза от тях! А сега какво? Единият комунист оплюва другия и се кани да му дръпне стола, за да седне сам на него! Да стане Станишев, за да седне Бойко!!!

    Нормалните българи не искат нито единия, нито другия! И двамата са сатрапи, способни единствено на лъжи, кражби в огромни размери и разделение на народа! Нито те и техните партии, нито вредните за държавата ДПС и Атака, са нужни на българите! Има крещяща нужда от истина и правосъдие в държавата! Има нужда от ПОЧТЕНИ управляващи! От политици с морал и поне малко човещина! Защото търпението и толерантността на всички е вече изчерпана! На ръба на гражданска война сме и ако не грабнем сопата, и не накажем истинските виновници за незавидното ни положение – политиците, ще се самоизтребим!

 

                                                        Красимир  Бачков




Гласувай:
4


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. tribun - Истината иска ли някой в България да ...
17.11.2013 13:18
Истината иска ли някой в България да си свали черните очила и да я види.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1430763
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031