Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.04.2014 15:56 - ПОЛИТИЧЕСКА СМРАД ДО НЕБЕТО
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 1352 Коментари: 0 Гласове:
3



ПОЛИТИЧЕСКА  СМРАД  ДО  НЕБЕТО

 

        Удивително, как се запазват през годините, наложените стереотипи у българина! Описаните от Алеко Константинов типични недостатъци, се повтарят като щампа преди 9 септември 1944 г., след това, след 10 ноември 1989 г., та до днес. Продажността, хамелеонщината, келепирджилъка, усъвременен и преобразуван в „далавера” и „източване” на парични средства, чрез различни способи и прийоми, чудовищната корупция, националното предателство и безмерната наглост, са определящи характеристики, както на отминалите, така и на сегашните български политици. Липсата и на най-малките нравствени критерии у депутати, министри и други породи „управленци”, отблъскват и отвращават обикновените хора до крайност. Те са омерзени от политическата мръсотия и все по-често сменят канала на телевизора, когато им се натрапва един или друг политически лумпен. Защото всичко омръзва в крайна сметка. 

        В началото на „прехода” към демокрация се развихриха страстите, да се пишат и показват всякакви мръсотии, перверзии и клюки, за известните личности в държавата. Сложи се началото на „еднодневните” звезди, като героите на „Биг – брадър”.Зажаднялата за сеир българска душа, бе покорена от всякакви скандали, излагации и проява на простотия от небивала степен.Нужни бяха само няколко години, депутатите да изместят медийното внимание към себе си, като превърнаха парламента в най-омерзеното публично реалити. Словесните полюции на Мая Манолова, Волен Сидеров и Бареков, засенчиха изявите на „Пипирудата”, Пеньо, Митю – пищова и дори ненадминатите в глупостта си тризначки. Разликата между тях бе само във формата на предаването.

        И продължават да се напъват всякакви идиоти, да убеждават електората, колко безценни и незаменими са и как всички трябва да гласуват за тях в Европарламента. Доказани недоразумения на политическия небосклон, като Антония Първанова пускат откровено пошли , пълни с лъжливи обещания клипчета във Фейсбук, за да излъжат може би последните малоумници в държавата. Други се пулят като паднали от луната, слизайки от собствения „Майбах”, опитват се да подражават на обикновените бедняци в държавата, оплаквайки се от заплащането на труда, бъркащи средната заплата от 400 лв. със собствената си от 4000 лв. за унизително ниска. Въпросните особи леят крокодилски сълзи за хорската бедност, но вместо съпричастност получават такова огромно количество обиди, псувни  и негодувание, че всеки с право би се запитал, не са ли мазохистки те. Връх на сладоледа обаче остава кандидатурата на вече световно известния „бизнесмен” Пеевски, предложен от ДПС, за да можем по най-бърз начин просто да се оттървем от него.

         Продължават измамите с данни на гласоподавате, плющят лъжи на статистици и други платени лъжци, вършат се измами и предизборни фалшификации, но в заключение виновни и осъдени НЯМА! Така е в България – страната на неограничените възможности за всеки престъпник, щедро именуван от всички „политик”. А смрадтта се носи на талази, облива ни и се въздига чак до небето, където дори на търпеливия Бог някой ден ще му писне и ще ни затрие с едно махване на ръката!

 Красимир  Бачков




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1451636
Постинги: 939
Коментари: 768
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930