Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.05.2014 12:38 - Да гласувам или не? - Това е въпросът!
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 1815 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ДА ГЛАСУВАМ ИЛИ НЕ? – ТОВА Е ВЪПРОСЪТ !

/ Или десетте практически извода за гласуването у нас /

 

       Да упражниш правото си на глас в България, няма нищо общо с гласуването в цивилизованите страни по света! Защо ли? Следват няколко извода, направени през изминалите вотове за правителство, президент и евродепутати:

1. Може да си гласувал за определена партия, а при преброяването на гласовете, за тази партия да няма нито един регистриран глас.

2. Възможно е никой от многобройните ти роднини, приятели, колеги и познати да не е гласувал за дадена партия, а накрая тя да е победител в изборите.

3. Случва се да си гласувал, но гласът ти да е обявен за невалиден  независимо, че няма техническа грешка при попълването на бюлетината.

4. Има хора, които не са гласували изобщо, но гласът им присъства в преброяването.

5. По стара традиция за гласуване, малцинствата получават в натура кебапчета, бира и пари – между 30 и 100 лева на глас.

6. По същата традиция българите получават правото на глас безплатно, с привилегията да бъдат основни платци на всички далавери, направени по-късно от „управляващите”.

7. Има партии, които влизат в парламента, защото така са предвидили статистиците по-рано. Дали е гласувал някой за тях, просто няма значение. За тази цел си има фалшиви бюлетини и хора, които вършат необходимото.

8. При сегашният изборен закон и правила, е невъзможна промяна в политическото статукво за управление на държавата.

9. Сегашните „управляващи” се опитват по всякакъв начин, да ти вменят, че си длъжен да гласуваш, независимо за кого. Ти се излъжи, а изборните резултати не са твоя грижа.

10. Ако все пак си проумял, че с гласа си легитимираш влизането във властта на доказани престъпници, крадци и врагове на държавата и самия теб, единствения избор е ДА НЕ ГЛАСУВАШ ! Така малко или много ще се види, че „управляващите” в България са избрани единствено и само с гласове на цигани и електорат на ДПС. Поради страничните наблюдатели, измамата и фалшифицирането на изборите не могат да се осъществят на 100 %.

        Многократно вече е доказвано, че за когото и да гласуваш в България, изборните резултати обслужват едни и същи кланове на вездесъщата БКП / Разбирай БСП, СДС, ДПС, Атака, ГЕРБ, РЗС, НДСВ, червени, сини, зелени, жълти и пр. боклуци, Гергьовден, Великден и дори Кукувден /.

         След този прагматичен анализ, сам прецени да гласуваш или не!

 

                                                                          Красимир  Бачков

 




Гласувай:
4



1. alexs - И да не гласуват Българите да отидат ...
05.05.2014 12:48
И да не гласуват Българите да отидат за гъби всички Турци ще идат защото са от ДПС а те ходят под строй всички цигани ще идат за кебапчета и 20 лева ... и пак ще легитимират изборните резултати
Трябва да се промени изборния закон
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1430971
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031