Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2014 10:17 - ДИСЕКЦИЯ НА ЕДИН ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 1736 Коментари: 1 Гласове:
4



ДИСЕКЦИЯ  НА ЕДИН  ПОЛИТИЧЕСКИ  ТРУП

 

        Става въпрос не само за трупа на Станишев, а за самата БСП. Защото тя отдавна е балсамирана и вече нетърпимо вони на мърша, но се опитва да мачка и плаши някои от зависимите работници, в заграбените от нея предприятия, мини и други учреждения. Всъщност, за пореден път евроизборите показаха, колко нежелани са комунистите в България, под формата на „управляващи”, „работодатели” и пр. сатрапи. Ако не за друго, то поне  заради това, че нямат нищо общо с идеите на комунизма.

         Друг е въпросът, че нормалните български граждани просто нямаше за кого да гласуват и на тези избори! Победата на ГЕРБ бе пореден „избор на по-малкото зло”, но ако дори една друга партия бе  чиста от  троянски коне, като Миглена Кунева или Слави Бинев,  Бойко Борисов щеше да мига на парцали като лидера на ПЕС и резултата му щеше да е плачевен. Съвсем различна щеше да е избирателната активност, ако червените барони, мутрите и олигарсите бяха допуснали  НОВА политическа формация, от каквато има нужда целия народ! Всички досегашни партийни величия щяха да се отекат в канала, заедно с вездесъщата ДПС, защото недоволните от досегашното статукво граждани щяха да я припознаят и предпочетат. Видя се, че инженерингови проекти като ББЦ могат да бъдат осъществени, но с толкова много вложени  пари, медийни изяви, плакати и други дунанми, че резултата е повече от незадоволителен. Все едно да се бият врабци с топ. А и клоунът Бареков е обречен на провал, независимо популистките лъжи, фукни и типични за него мръсни номера. Той ще бъде отсвирен като Сидеров, още на следващите парламентарни избори. Скритият някъде Ахмет Доган за пореден път се изгаври с  българската нация, като сътвори цирка с избирането на Пеевски за евродепутат и „великодушното” му оттегляне в полза на своята съпартийка. Българските турци в лицето на Местан изнесоха един открит урок по политика, на останалите български политици, но НИКОГА няма да подведат и излъжат тези 65 % от хората, които не гласуваха! При наличието на НОВА партийна формация / но не от същия вид, какъвто комунистите създадоха през последните 25 години – РЗС, Атака, АБВ,ДПС, ГЕРБ, НДСВ  и др./, а истински демократична, с реални морални ценности, ДПС ще запази един малък процент в парламента, но нито ще бъде балансьор, нито определяща за каквото и да било в държавата!

     И сега идва момента, който НИКОЙ НИКЪДЕ не отчита! Елементарно манипулираните, подкупвани и използвани цигани, ще се осъзнаят и обединят! Ще се намери и сред тях кадърен човек, който ще им отвори очите, за действителната им сила на всички избори по принцип. Естествено, те няма да стигнат „висшия пилотаж” на ДПС, но ще бъдат достатъчно много, за да бъркат сметките на останалите политици в държавата.

         В заключение мога да кажа, че предстоят ИСТИНСКИ  ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОМЕНИ ! Това пагубно за България статукво  ще бъде  разрушено, колкото и пари да влагат олигарсите, комунистите, и останалите врагове на държавата! Това, което биха направили комунистите най-добре, е  да си организират едно прилично погребение. Те са морално и финансово разложени злодеи, обременени  и опръскани с кръвта на хиляди невинни българи. Тяхната  логична участ ще е ГИБЕЛ, независимо изцепки на неудачници като Сергей Станишев!

     И въпреки жертвите на чалгата, умишленото зомбиране, циганизиране и опростачване  на последните две – три поколения, българския дух не е убит! Ние сме жилава нация и както сме оцелели през византийско, турско и комунистическо робство, ще се изправим и  сега! Съвсем малко остава, да се обединят и българите най – после. Звучи нереално, но съзнателно или принудени, ние ще се преоткрием! Иначе няма да ни има!

 

                                                                         Красимир  Бачков




Гласувай:
4



1. alhimik1 - Иначе няма да ни има...(
06.07.2014 14:01
И въпреки жертвите на чалгата, умишленото зомбиране, циганизиране и опростачване на последните две – три поколения, българския дух не е убит! Ние сме жилава нация и както сме оцелели през византийско, турско и комунистическо робство, ще се изправим и сега! Съвсем малко остава, да се обединят и българите най – после. Звучи нереално, но съзнателно или принудени, ние ще се преоткрием! Иначе няма да ни има!

Аз споделям гореписаното, Краси!

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1448466
Постинги: 938
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930