Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.04.2015 17:42 - От антифашист, до фен на Хитлер!
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 3243 Коментари: 4 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

От антифашист, до фен на Хитлер!

 

         За разлика от сегашните деца, ние някога се пързаляхме с лагерни колички, играехме на криеница и партизани срещу фашисти. Заливащата ни информация тогава проповядваше, колко справедливи са партизаните и колко лоши са фашистите. Партизаните – комунисти се бореха за справедлив живот, за равенство и братство между хората, за възможност всеки да работи почтено и всички хора да живеят в мир. Да няма експлоатация на човек от човека и забогатели на чужд гръб капиталисти. Образованието и здравеопазването да са безплатни за всеки.

    Фашистите пък бяха безжалостни убийци на невинни хора, най-вече от еврейски и цигански произход. Всички съчувствахме на жертвите на фашизма и в игрите си гледахме да играем ролята на партизани. Колкото повече растяхме, толкова повече растеше и броят на партизаните и техните ятаци. За тях БКП осигуряваше предимства за жилища, леки автомобили, вилни парцели, шопинг от „Кореком” с бонове, вместо валута, прием в университетите без конкурс, синекурни служби и още куп привилегии. Разликата в стандарта на живот между членовете на партията, агентите на ДС и обикновените българи растеше с всяка изминала година. Празници и делници минаваха под фалшиви лозунги и девизи, а хората все по-малко вярваха на комунистите. Лъжата се настани трайно в живота на социалистическия труженик и той започна да хитрува и краде на дребно. При вечния недоимък на стоки и услуги / цитрусови плодове, колбаси, резервни части за колите, телевизорите и  останалите електроуреди, модни дрехи, обувки и пр. /, при  несправедливото йерархично израстване на комсомолски и партийни кадри, при целия патетичен фарс на комунистите, малките хорица се спасяваха, както могат. При тогавашният стандарт, се бе образувала нещо като средна класа. Циганите пък едва ли бяха повече от стотина хиляди, в цялата страна. Те не бяха фактор, с който държавата или останалите българи да се съобразяват. Живееха по начин, по който бяха живели дедите им преди хиляди години, но общо взето не пречеха на никого.

         След теглените от правителството на Тодор Живков 12 милиарда кредит и сгромолясващата се социалистическа икономика, се видя колко безперспективен е този обществено-политически строй. Комунистите от целия соц. лагер си спретнаха вътрешен преврат и заграбиха всички богатства в държавата. Създадоха псевдодемократични партии и с поставени лица ги оглавиха. За да държат в подчинение и зависимост обикновените  български граждани, те ги манипулираха и настройваха едни срещу други, ескалираха етнически и социални конфликти и на практика използваха всички гнусни номера, научени от КГБ, за да не изпускат властта. Създадоха  правила в социалното осигуряване, благодарение на които циганите се превърнаха в паразитираща прослойка, живееща без да се труди, нарушаваща законите и безнаказано измъкваща се от справедливо наказание. И да беше само това ………..!

       Веднъж разбрали, че могат да крадат, изнасилват и убиват безнаказано, поради корумпираните съд и полиция, те го удариха буквално през просото. Деца раждат деца всеки ден, майката и детето получат детски, не се женят умишлено, за да получават допълнително парични средства и подкупват лекарите от комисиите на ТЕЛК, за да се правят на инвалиди, и да източват максимално държавата. В автобус и влак не плащат билети, електричеството и водата за тях са безплатни, отопляват се и продават дървесина, която режат незаконно. За тях България е страната на неограничените възможности, защото никъде по света няма такава толерантност и стимули за тях. В момента повече от половината цигани се пишат формално за мюсюлмани, за да получават от антидържавната ДПС пари и защита. Българите, като кротки хора, смлени от терора на комунистите през предишните 45 години  / лагерите Белене, Скравена, Слънчев бряг в Ловеч и др. / предпочитат да търпят и да се спасяват поединично, точно както са го правели дедите им през турското робство. Така всеки ден в новините по телевизията, във вестниците и сайтовете в Интернет свикнахме да четем и чуваме за геноцид срещу българската нация. Изнасилванията, кражбите и убийствата на невинни деца, жени и мъже от озверели човекоподобни същества, от цигански произход, вече са ежедневие! Заклани заради 20 лева старици по селата, нечовешки убити млади хора като Вероника, едва ли впечатляват някого в тази държава! Разбира се има и читави цигани, но те не надвишават двайсетина процента от всички тях.

 За какви свободи, за какви права и за каква демокрация изобщо можем да говорим?! Когато всеки българин е ощетен по няколко пъти от цигански набези и престъпления, а не е получил защита и справедливост от страна на държавните институции, става въпрос не за друго, а за ЯВЕН  И БЕЗНАКАЗЕН ТЕРОР на циганите срещу българите.

„Разделяй и владей!” – бе старото феодално правило, което българските комунисти изключително умело успяха да наложат в държавата. Всички идеологеми, които проповядваха през социализма, бяха отречени от тях  след 1989 г. С кражби те се превърнаха в капиталисти и феодали, а с помощта на циганските гласове и до днес дърпат конците на политиката, и икономиката, поне доколкото са останали все още. В момента обикновеният българин се чуди, кои са по-отвратителни – политиците или циганите!

    И когато пуснеш телевизора и те залее вълна от насилие, кражби, лъжи и безнаказаност, когато циганите открито заявяват, че искат да режат глави на християни ……. неволно се сещаш за Хитлер! Започваш да се питаш, колко от комунистическата пропаганда спрямо фашизма е истина и колко откровена манипулация. Да не забравяме, че Добруджа ни бе върната не от съветската армия „освободителка”, а от презрените фашисти! Хипотетично си представяш, какво би се случило с развилнелите се цигански престъпници, ако Хитлер бе жив днес! И логично заемаш позиция не политическа, а чисто човешка.И представяте ли си, докъде ни докараха политиците, с техните гнусни номера? Да мечтаем за Хитлер, за да живеем спокойно и нормално!!! Защото трябва да признаем, че освен многото престъпни цигани, има и достатъчно българи със заслуги, да бъдат вкарани веднага в затвора. Циганите обаче са в тотален превес и говорим не за друго, а за УНИЩОЖЕНИЕ на нацията ни!

         Вижда се, че силите ни за защита и съпротивление вече са изчерпани. И без манипулация от ДПС или Атака, всичко отива към етнически конфликт! Пясъкът в часовника на търпението ни е изтекъл и е въпрос на време, всичко да ескалира в масово кръвопролитие! Защото колкото и толерантен и търпелив да е българският народ, вече не издържа на открития геноцид! Аз съм сигурен на 99%, че няма българин, който да иска война или насилие над невинни хора, независимо какви са по етнос или религия! За съжаление обаче, всичко лошо, което предстои, няма да зависи или да е провокирано от нас! За тази цел съществуват ДПС, БСП, Атака и поне 80% от паразитите в човешки облик на наша територия – циганите!

 

                                                                         Красимир  Бачков




Гласувай:
7


Вълнообразно


1. getmans1 - Циганите дават власт! ...
03.04.2015 19:47
... Моята класация е от миналата година но сега мисля, че ако се обърне ще е още по-точна:

- НЕКОРЕКТНИТЕ РАБОТОДАТЕЛИ !
- КРАДЛИВИТЕ УПРАВНИЦИ !
- ПОЛИТИЦИТЕ И ЛЮБИМИТЕ ИМ ЦИГАНИ !

цитирай
2. skotadix - Донякъде съгласен...
04.04.2015 08:31
Красимире, има много верни неща в статията ти, ето какво искам да добавя...
- Ромският проблем е така ескалирал поради лошата етническа политика на българската държава. У кого е правната власт, полицията, социалните служби...У българите все още, значи те са тези, които са пасивни и некомпетентни да се справят с проблема...
- Фашизмът не е по-добро решение от комунизма, той е брутална и расистка система, където можеш да бъдеш репресиран, само защото си от някое малцинство. Още повече, при българският комунизъм, имаш много кадри от предишна фашистка България, включително и самия Живков, за когото се говореше, че е бил агент на Гешев...
цитирай
3. ko642 - Ако се абстрахираме от всичката ...
06.04.2015 16:39
Ако се абстрахираме от всичката помия която е излята върху Хитлер, той е бил решението от кето се е нуждаела Гемания по това време. Разкъсана териториялно, хипер инфлация, милиони безработни с надут по швевовете държавен апарат, страната е имала нъжда от диктатор, който да спре свободното бадане. Самия Хитлер е смятал, че когато се стабилизира страната, диктатурата трябва да отстъпи на дамокрация (да речем. Той си го е представял като милостив, човечен монарх, обичан от хората).
цитирай
4. skotadix - Ко не хвали Хитлер, смешно е...
08.09.2015 09:20
Германия и Австрия са дали 10 милиона жертви заради войните на Хитлер, всеки десети немец е загинал...Германия и Австрия са били окупирани от чужди сили, пагубни за немския дух - еднакво и руснаците, и американците...
Така че общо взето си е пълен провал хитлеризма...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1430495
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031