Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.09.2015 16:07 - НОВАТА ВОЙНА
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 1598 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

НОВАТА  ВОЙНА

       Спомням си една френска поговорка, която гласеше приблизително следното: - „Каквото се готви в къщи, се яде само в къщи!”. Не си спомням обаче, съседи с проблеми помежду си, да си зарязват дома и да ходят да живеят при други хора. Който си има проблем, си го оправя там, на място. Ако проблемът не се реши, следват неприятни последствия за потърпевшата страна. Да помогнеш на някого, когато къщата му се е срутила е едно, а съвсем друго е, той да зареже руините и да се довлече неканен в твоя дом. Точно това се получава сега с мигрантите, нахлуващи в Европа. В световната история точно такъв аналог няма!

         Отдавна арабите бистрят стратегии за завладяването на християнския свят. По принцип те са мързеливи и доходите им идват главно от  природни ресурси. Да завладеят Европа с коремите на жените си, е стара тяхна цел. Турците са много напред с това начинание в Германия. Сега сирийките, афганистанките и разни африканки, ще се включат в асимилирането на европейските народи, за да ги завладеят само след няколко десетилетия. Защото, когато имаш явен враг, с установена територия, можеш да водиш конвенциална война с него, можеш дори ядрено оръжие да използваш, за да го победиш. Когато обаче врагът е в твоя дом и използва биологично оръжие – раждащи жени, няма как да се защитиш от нашественика. Сценарият много напомня на онези ужасни, фантастични филми, когато космическия нашественик се настанява в организма на човека и излюпва ларвите си в тялото му, убивайки го междувременно. Старата разпра между кръста и полумесеца се подновява по неведом начин и още от сега може да предскажем края и! Падне ли Европа, падат и всички християни по света! Кому е нужно това? Защо човечеството трябва да воюва непрекъснато помежду си и да се изтребва, вместо обединено да започне да овладява океаните или космоса?

         Смятам, че отговорите на тези въпроси носим заложени в себе си. Стигнали до определен технически апогей, хората допуснаха страшно разделение, както в начина на живот на отделните човеци, така и между държавите. Когато си прекалено задоволен, определени жизнено важни инстинкти заглъхват и се израждат – ниска потентност, отъждествяване с другия пол и пр. Обратно, на прага на абсолютната бедност, в страни като Индия и до скоро Китай, инстинктът за оцеляване се осъществява в небивало размножаване, независимо от невъзможността за изхранване. Така дисбалансът намира пътища да противопостави едната общност на другата и в крайна сметка статуквото на планетата се възстановява. Защото, ако продължи това безумно замърсяване на въздуха, водите и земята, източването на нефт, газ и въглища, милионите тонове боклуци, задръстващи дори световния океан, скоро ни чака природен апокалипсис. Като неразумни същества, каквито сме открай време обаче, ние ще се постараем да се самоизтребим преди това. Необразованият човек лесно бива манипулиран  и използван, за осъществяването на определени цели. Когато този човек има десет деца, стойността на живота им не е такава, каквато има човек с едно дете. Факта, че при екстремни ситуации циганите и мюсюлманите избутват на преден план в сблъсъците жените и децата си, за да осуетят радикална разправа и да запазят себе си, говори достатъчно, колко са хуманни и религията им, и разбиранията им! Това се случва в момента в стара Европа! Жените и децата са първите бойци на исляма, за овладяване на нови територии! След тях ще дойдат и мъжете с ятаганите! Те не използват „умни” бомби  и ядрено оръжие. Те са примитивни същества и режат глави.

         Веднага някой ще възрази – повечето от прокудените бягат от зверствата на ислямистите и са християни! А така ли е наистина? Не знам този „някой” бил ли се е с цигани. Като хлапак аз съм се бил и знам, че дори двама цигани да се бият един с друг, когато ти се намесиш, те се обединяват и заедно те пребиват от бой. Имам съвсем основателни опасения, че това ни чака и в близко бъдеще!

 

                                                                           Красимир  Бачков




Гласувай:
5


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1447908
Постинги: 938
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930