Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.12.2015 11:16 - ПОЛИТИЧЕСКА СМРАД ДО НЕБЕТО
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 1211 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


ПОЛИТИЧЕСКА  СМРАД  ДО  НЕБЕТО

 

        Удивително, как се запазват през годините, наложените стереотипи у българина! Описаните от Алеко Константинов типични недостатъци, се повтарят като щампа преди 9 септември 1944 г., след това, след 10 ноември 1989 г., та до днес. Продажността, хамелеонщината, келепирджилъка, усъвременен и преобразуван в „далавера” и „източване” на парични средства, чрез различни способи и прийоми, чудовищната корупция, националното предателство и безмерната наглост, са определящи характеристики, както на отминалите, така и на сегашните български политици. Липсата и на най-малките нравствени критерии у депутати, министри и други породи „управленци”, отблъскват и отвращават обикновените хора до крайност. Те са омерзени от политическата мръсотия и все по-често сменят канала на телевизора, когато им се натрапва един или друг политически лумпен. Защото всичко омръзва в крайна сметка. 

        В началото на „прехода” към демокрация се развихриха страстите, да се пишат и показват всякакви мръсотии, перверзии и клюки, за известните личности в държавата. Сложи се началото на „еднодневните” звезди, като героите на „Биг – брадър”.Зажаднялата за сеир българска душа, бе покорена от всякакви скандали, излагации и проява на простотия от небивала степен.Нужни бяха само няколко години, депутатите да изместят медийното внимание към себе си, като превърнаха парламента в най-омерзеното публично реалити. Словесните полюции на Бойко Борисов, Мая Манолова, Волен Сидеров и Бареков, засенчиха изявите на певачката Кичка,”Пипирудата”, Пеньо, Митю – пищова и дори ненадминатите в глупостта си тризначки. Разликата между тях бе само във формата на предаването.

        И продължават да се напъват всякакви идиоти, да убеждават електората, колко безценни и незаменими са и как всички трябва да ги подкрепят и гласуват за тях.

         Продължават измамите с данни на гласоподавате, плющят лъжи на статистици и други платени лъжци, вършат се измами, предизборни и следизборни фалшификации, но в заключение виновни и осъдени НЯМА! Нито Христо Бисеров е виновен, нито Масларова, нито десетките убийци на пътя, шофирали пияни, дрогирани и без книжка. Така е в България – страната на неограничените възможности за всеки престъпник, щедро именуван от всички „политик”. А смрадта се носи на талази, облива ни и се въздига чак до небето, където дори на търпеливия Бог някой ден ще му писне и ще ни затрие с едно махване на ръката!

 Красимир  Бачков




Гласувай:
4


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1430486
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031