Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.01.2016 11:51 - РАЗПАДАЩА СЕ БЪЛГАРИЯ
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 1318 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


РАЗПАДАЩА  СЕ  БЪЛГАРИЯ

 

         В момента България е като пъзел, който някой е разбъркал безобразно. Защото отдавна вече нямаме държава, нито държавност.

         Спомням си времето, преди да влязат  Борисов и ГЕРБ в реалната власт. На всички им бе писнало от анархията, безобразията и кражбите на НДСВ, БСП и ДПС. Хората се оглеждаха за формация, която фактически да е „по-малкото зло”. Една моя колежка откровено си признаваше: - „Бойко поне изглежда като пич! Може да е мутра, но по-добре така, отколкото тези с меките китки, да ни правят на маймуни!”. Явно и други хора са мислели като нея. Е, дойде на власт мутрата – пич и се започна една….! Все едно участвахме в долнопробен екшън. То не бяха показни полицейски и митнически акции, то не бяха интервюта и самовлюбени пози по медиите! А контрабандата пак си вървеше, битовите и организирани престъпления нарастваха, рекета от страна на държавни служители, към обикновените граждани се засилваше, но Бойко тръбеше: - „Ние сме най-добрите! При нас всичко е по-добре! Ние винаги побеждаваме комунистите!”, без да уточни разбира се, че той също е комунист, при това мутра, при това тъмно-червен. В същото време цените на всичко в държавата поскъпваха, заплатите не мръдваха и хиляди фирми фалираха. В знак на протест започнаха да се самозапалват хора, други се самоубиваха тихо и ненатрапчиво, а трети бяха избивани като зайци по шосетата на страната, в селцата и дори в центъра на градовете, от чалгари с мощни коли, цигани със самочувствие за безнаказаност и деградирали човешки отрепки. Следваха нови и нови политически избори. ГЕРБ му хвана цаката и започна да фалшифицира къде явно, къде скрито, но с успех. Останалите партии успяваха да подкупят циганите и да си осигурят някое друго депутатско място, но Бойко и ортаците му винаги бяха победители. Нормалните граждани масово не гласуваха, но това не притесняваше самовлюбения нарцис. „Пир по време на чума” бяха всичките му „победи” до сега, но той така и не поумня, така и не разбра, че няма как да си победител, когато народа ти е най-болен, най-беден, най-необразован, най-грабен и подлаган на геноцид, в сравнение с всички народи по света! Да управляваш държава, не е като да управляваш мафиотска банда или някоя авто - къща, в която се продават предимно крадени коли. Бойко Борисов всъщност не е дорасъл повече, от нивото на пожарникар, способен „геройски” да загаси някакъв пожар! Манталитета му не надхвърли този, на участниците от едно детско предаване, с водещ бате Енчо – „Кой е по-по – най!”. И нямаше да бъде толкова зле за всички, ако Борисов си бе останал пожарникар или охранител, та дори и контрабандист! Но мафията трябваше да легитимира свое лице в държавната власт и дъртия крадльо Симеон ІІ услужливо му прокара път към върха. Така държавата продължи да се срива, под „вещото” управление на Борисов и ГЕРБ.

     Днес всеки стачкува за всичко и с основание. Произволът, корупцията, престъпленията и безнаказаността до такава степен са се наложили в държавата, че всеки нормален човек, идващ за пръв път у нас и успял да чуе водещите новини само за един ден, може само да се изплюе, и сащисано да промълви: - „Ега ти държавата!”

    Щом вече заради забележка младо и старо бият и убиват нормалните хора, престъпниците не влизат в затвора, а старците биват малтретирани от цигани по селата заради пет – десет лева, щом „съдии – изпълнители” прибират апартаментите на хора, дължащи десет – двайсет лева, това не е държава, а дива джунгла! Никаква демокрация, никакво правосъдие и човешки права не може да има в България, докато Борисов и ГЕРБ я „управляват”! Когато някой си знае, колко са мръсни долните му гащи, не върви да ги събува и развява като байрак! Не е нормално и да внушава, че без него в управлението всичко ще бъде унищожено в държавата! Че къде по-унищожено, от сега?!

   Но така е с всеки индивид, израсъл в джунглата. Определя всичко със собствените си хоризонти, стигащи не по-далеч от носа му. Вече два пъти Бойко Борисов показа, колко вреден може да бъде за България, като водач на ГЕРБ. За всички останали мутри, организирани и неорганизирани престъпници, бежанци, цигани, тарикати, чалгари, незадоволени лелки  и така наречения „лош матриял”, той може да бъде „бащица”, в което никой вече не се съмнява. Времето тече, а всички чакат следващия показен разстрел, побой, садистично убийство, кражби  и стотици катастрофи по непочистените и разбити пътища. Други новини освен такива, Бойко Борисов и ГЕРБ не могат да ни предложат.

                                                                                Красимир Бачков




Гласувай:
4


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1430941
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031