Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.07.2016 20:58 - Джихадисти срещу евроскопци
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 824 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


ДЖИХАДИСТИ  СРЕЩУ  ЕВРОСКОПЦИ

 

         Обикновеният европеец стои и гледа с широко отворени очи. Той не може да повярва в това, което му се случва всеки ден напоследък. Той бива взривяван, докато мирно се разхожда по улиците и парковете на държавата си, него го колят с брадва, нож и го газят като добитък, в името на аллаха. Той е неподготвен спрямо такава необоснована агресия, защото десетки години мозъка му е промиван, да е толерантен, гостоприемен и добър, спрямо „горките”, бедни мюсулмани, прокудени или избягали от родината си, по една или друга причина. Той е жертва, курбан на една безумна европейска политика, следствие на която почти всички държави на стария континент са в необявена, но реална война. Нещата се влошават за всички и мирно решение НЯМА и НЕ МОЖЕ ДА ИМА! Радикалните ислямисти са тръгнали да завладяват света, внедрили са се във всички цивилизовани държави и ще убиват, докато не постигнат целите си. Политическите европейски лидери  нямат ефективно, реално решение, спрямо дивия терор, който се извършва всеки ден в страните им. Те се опитват да крият безумните зверства с информационно затъмнение, точно както българските „политици” криеха ядрената авария в Чернобил, през 1986 година. Европейските водачи са скопци, от които се чака поколение ….!

    Във всичко, случващо се напоследък  прозира определен план, за ликвидиране на християнството и достиженията на човешката цивилизация. Кой стои в основите му предстои да разберем. Във всички случаи  Реджеп Ердоган, като слон в стъкларски магазин ще ни ориентира  за  целите и намеренията на световното зло. Той е машата на ислямския радикализъм и действията му ще говорят повече, от празните приказки, заплахите и откровените му лъжи. Бедата е, че вместо да се вземат решения за защита и отпор срещу ислямистките терористи, всички гледат и не знаят какво да сторят. Сега бандитите палят всеки ден на едно или друго място малки пожари, но постепенно се разгаря огромен, мащабен пожар, който ще ни изпепели в крайна сметка! Това е Европа, заради която затворихме половината реактори на единствената си АЕЦ, заради която загубихме армията и сигурността си! Всъщност, ако трябва да бъдем честни докрай, заради тази Европа загубихме собствената си държава …!

                                                                         Красимир  Бачков




Гласувай:
2


Вълнообразно


1. starotomagare - Когото слушаш западните политици ...
26.07.2016 22:33
Когото слушаш западните политици какво повтарят като мантра след всеки атентат не може да не си спомниш българската поговорка ,,Три пъти го ряза майстора и все е късо '.Нима ние трябва да очакваме тези явно умствено обременени хора или по-точно слепи пионки на чужд задкулисен заговор,да ни решат проблемите ?С терор и лъжи Ердоган ще укрепи безусловната си власт и тогава ще е ред на инвазията .
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1430129
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031