Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2017 10:35 - НА БЕСИЛОТО !
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 678 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

НА  БЕСИЛОТО !

 

       В началото българските „политици“, а след тях все повече българи забравиха значението на думите СРАМ и ПОЧТЕНОСТ. В замяна станаха много актуални понятията „приватизация“, „фондове“, „заменки“, „неизвестен извършител“ и най-вече „източване“! От ден на ден ние българите все повече намаляваме, а отстрани към земята ни са вперили алчни очи различни хищници. Чувството за самосъхранение у нас бе убито не от врагове, а от родни предатели! Като вирус партийците мъчат народа и все още не сме намерили лек срещу тях. Както вървят нещата, не след дълго за България ще се правят само поучителни филми от чужди държави. Името на родината ни ще стане нарицателно за всичко зло, събрано в понятието „политик – национален предател“! Защото тези гнусни твари омърсиха думите, историята и знамето ни! Със своето словоблудство, наглост и явно вредителство, те се превърнаха в мародери, които не заслужават друго, освен бесило!

      Само ако народът превърне в леш тези престъпници, би си върнал надеждата, вярата и силата да се изправи отново! С толерантност не можем да поправим убийците на държавата ни! Те заслужават само здрав клон и въже! Друга алтернатива просто няма, ако искаме да я има България!

                                                                                    Красимир  Бачков




Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. krumbelosvet - Веичкото зло у нас дойде ОТВЪН, ОТВЪН, ОТВЪН.!!!
12.02.2017 15:25
Толкова е долно, че чак не ми се обяснява. Даже влюбените в Америка, която ни убива (тя убива и Европа), не са виновни, защото не знаеха и не знаят какво правят. За силният външен терминатор е лесно, да дава на тоя който му вярва лоши съвети, а тоя които не му вярва, да нокаутира по един от 1001 възможни начини. Досега най-употребяваният начин е - спиране на ДОГОВОРЕНИ траншове валута. Отделно манипулации, натиск и груба принуда.
Да напомням ли, как беше спрян Южен поток? Без дипломатическа нота. Първо US-посланичката се изказа против. После дойде европейска пратеница и се провикна на български по ТВ към протестърите "Искам да ви чууу-яаа!!!" И понеже чудовището Орешарски, съгласно законите на страната, не изпълни устни заповеди на посланичи и пратеници, дойдоха ТРИМА американски сенатори, за да покажат, че няма прошка. И костеливият орех се спука...
Така че, за да употреби авторът ВЪЖЕТО, трябва първо да прекоси един голямшък воден басеин, да дебаркира тайно, да отвлече 100-200 властимащи и да ги замени със свои хора. Желая му успех!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1431043
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031