Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.04.2017 10:34 - ДА БЯГАШ НА КУЦ КРАК
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 468 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ДА  БЯГАШ  НА  КУЦ  КРАК

 

         Вече двадесет и седем години сме разкрачени между комунизма и капитализма! Не можем  да забравим старото и не искаме да приемем новото! Искаме свобода, но сме с робско подсъзнание! Революциите ни са „нежни“, стачките и митингите – провокирани и контролирани от тези, срещу които са насочени, а „вождовете“ ни са сламени чучела, които стават само за горене! Имаме държава, която всеки нормален българин ненавижда, макар да обича природата и територията на родината си! Наричаме се народ, но сме сбирщина от индивидуалисти, свикнали да мислят и се грижат само за себе си. С осакатеното си от социализма мислене продължаваме да гледаме на държавното, като на ничие, затова оставяме то да се краде, руши и разсипва. Ако инициаторите на десетоноемврийския преврат през 1989 година бяха градивни личности, освен да окрадат спестяванията на народа, да „приватизират“ / сиреч откраднат / заводите, фабриките, хотелите, банките и пр., щяха да издигнат кадърни хора с ново мислене, адекватно на новото време, за да тръгне държавата ни по правилния нов път! Щяха да намерят нови концепции за развитие на икономиката, селското стопанство, образованието и всички останали стратегически области в развитието на една държава. Те можеха да реформират войската, полицията и правосъдието така, че да станат по-практични и ползотворни, а не да ги разсипят, разкостят и съсекат, все едно башибозук ги е клал! Народът щеше да прости всичките им грехове, ако сторените престъпления бяха в името на нещо ново и добро! Ако бяхме се модернизирали и променили към изискванията на новия 21 век, а не бяха върнали страната във феодализма, шепа червени барони! В злобата и безсилието си, те бяха принудени от новите световни реалности да осъществят политически преврат, който обаче бе диктуван не от наши, български интереси, а от интересите на Москва! Тайни и явни ченгета се развихриха и като хамелеони се промениха в бизнесмени, политици и държавни чиновници. Бюрокрацията беше раздута до невиждани размери. За да накарат обикновените хора да съжаляват за отминалия социализъм, те започнаха невиждани грабежи на държавни и европейски пари, гнусни гаври в правосъдието и оплюването на всичко, свързано с понятието „демокрация“!  По повелята на кукловодите от Русия, всичко свързано с новия ред и правила трябваше да бъде компрометирано и провалено! Народът трябваше да бъде доведен до просешка тояга, за да си спомня с носталгия за „доброто, старо време“! За това послужиха банките с безумните лихварски проценти на кредитите, частните съдебни изпълнители, които дори по времето на Андрешко не са били толкова гнусни, нагли и безскрупулни, както и изкуствено създадената безработица, за да се поддържат ниски заплатите!

    Естествено, всички българи със знания, таланти и умения, както и много млади хора предпочетоха да напуснат превърнатата в блато държава. Животът е само един и никой нормален човек с възможности и без задръжки, не би останал в организирания хаос, който сътвориха националните предатели на България – комунистите! Тук се развихриха мутрите, простаците и циганите. Първите бяха създадени от ченгетата, а за вторите се погрижиха реалитита и шоута като „Биг брадър“, „Шоуто на Слави“ и още десетки перверзни сапунки. За циганите се отпуснаха всякакви социални помощи и привилегии, за да могат да живеят и се размножават паразитообразно.  Образованието и културата бяха умишлено дискредитирани, бяха налагани чужди ценности и начин на мислене, докато в един момент и млади, и стари изтръпнаха, и станаха безразлични към всички, и всичко. Така у нас бе създадена идеалната среда за беззакония, своеволия и безнаказаност!

         И както всичко у нас, бяха разделени дори турците! В подставената от комунистите партия ДПС, с агента Доган гласуваха българските турци, а в протурската ДОСТ, начело с предателя Местан, бяха принудени да гласуват всички ислямизирани насила или с пари цигани, помаци и турци в чужбина. За да не останат назад, комунистите създадоха безброй свои фракции, обособени като политически партии и движения, част от които вече са в историята. На политическото бунище бяха изхвърлени псевдо-лидери като Иван Костов, Симеон ІІ, Яне Янев, Александър Томов, Сергей Станишев, Михаил Миков и пр., за да дойдат на тяхно място не по-малко гнусните Бойко Борисов, Корнелия Нинова, Валери Симеонов и недоразумението Марешки! Оказа се, че за регресивните възможности на българските „политици“ няма задръжки и хоризонти! Те са способни да заличат една нация от картата на света и човешката цивилизация, само за да се обогатят или поставят в услуга на чужди интереси! Разбра се и от нас, и от чужбина, че българските ПРЕДАТЕЛИ, под формата на политици и бизнесмени, са най-организирани, безскрупулни и вредни за държавата ни! Защото си създадоха среда за безнаказаност и откровена анархия!

         А малкото останали все още в България читави българи не гласуват за никоя партия, не желаят да живеят в тези скотски условия, но и не намират кураж и смисъл, за да променят нещата към по-добро! Защото са твърде малко като маса и защото не може да участваш в състезание по бягане, ако другите бягат с все сили, а ти подскачаш на „куц крак“!

 

                                                                                      Красимир  Бачков




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1449786
Постинги: 939
Коментари: 768
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930