Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.06.2017 19:51 - СТРАНАТА НА ИЗЛИШНИТЕ ХОРА
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 399 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Страната на излишните хора
 

 

Дори в Индия и Китай, държавите с най-многолюдно население на земята, няма излишни хора!

В България обаче има!

Те са:

–         Българите! – В собствената си държава те са подложени на уникален геноцид и изтребление! За тях няма работа, а ако им се предложи такава, то е за обидно ниско заплащане. Не са защитени нито от закона, нито от органите на реда. Имат право единствено да напуснат страната, но с препоръка да пращат пари от чужбина на своите близки.

–         Пенсионерите! – Независимо, че са отдали младостта, труда и живота си за изграждането на заводи, пътища, училища и болници, че са живели бедно и не са имали никакви претенции към държавата, че е окраден фонда за пенсионните им осигуровки и поради лошите условия на труд и живот здравето им е в окаяно състояние, те са бреме за държавата! Дори техните нищожни пенсии тежат на финансовата система и тя с радост следи броя на постоянно намаляващите, поради  висока смъртност свои ищци.

–         Болните! – Независимо, че са здраво осигурени, болните у нас са длъжни да платят поне два пъти своето лечение! Цените на лекарствата у нас са най-високи, заболеваемостта – също, но за сметка на това не се прави нищо, за да се променят към по-добро нещата! Нашите болни са оставени на естествения подбор – който оцелее – живее, а останалите мрат с лекарска помощ.

 

–         Децата! – В държавата с най-висока смъртност, най-ниска раждаемост, най-висока заболеваемост и най-много университети на глава от населението, няма нужда от деца! Смешните 30 лв. детски надбавки на месец, са откровена подигравка с майките, проявили кураж, да родят дете в тази безумна страна. В детските ясли и градини в големите градове, където предимно са съсредоточени младите семейства, няма места за децата! Родителите са принуждавани да напускат работа, за да отглеждат децата си или да заплащат сума, по-голяма от заплатата им, за да посещават децата частни детски ясли и градини.

–         Бедните! – Те са излишни по презумпция! За тях никой не се грижи, няма официална статистика за броя им и независимо, че ги срещаме по няколко пъти на ден, край контейнерите за смет, държавата се отнася към тях, все едно не са хора, а призраци.

В замяна на гореизброените излишни българи, Република България ежегодно харчи стотици милиони лева за социални, здравни и други помощи на бясно развъждащите се цигани, а отскоро и за икономическите бежанци от Сирия и африканските страни. Затова страната, в която собственият и народ е излишен, ще стане излишна на географската карта в най-скоро време!

Просто започнете да броите! – Десет, девет, осем, седем …….!

източник: Красимир Бачков




Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1430266
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031