Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.08.2017 16:13 - ПРОСТО РАЗМИШЛЯВАМ ...!
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 410 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


ПРОСТО РАЗМИШЛЯВАМ ...!

Всъщност, до какво опира всичко сега и от както свят светува? От силата, разбира се...! Ако някой уважава някого, то е заради бедите, които могат да се стоварят върху му, ако един ден този някой се превърне във враг! Защо САЩ, Русия и още няколко държави са господстващи в света? Заради ядреното оръжие, разбира се! Просто защото все още хората не са измислили по-опасно оръжие от атомната бомба....! Обаче джихадистите намериха и на тоя въпрос отговора - не можеш да бомбардираш собствената си територия и население, заради няколко фанатични, радикални малоумника, решили да затрият както колкото се може повече християни, така и себе си! Значи, правилата на играта се променят и твърде скоро ядреното оръжие вече няма да е фактор за каквото и да било! Държавите и най-вече ядрените изостават в мисленето си, а това ще им изиграе твърде лоша шега в близко бъдеще. Реално, те не могат да се противопоставят на тероризма, освен да изселят всички араби, цигани или чернокожи! Светът се намира в патова ситуация и явно още не го е осъзнал! Обаче, тъкмо в такива моменти започват световните процеси на промяна! И няма как, една шепа хора да държат световните пари и богатства, а 90 % от човечеството да бъде манипулирано, избивано, грабено, лъгано и използвано! Нужна е промяна и тя ще настъпи! Независимо искаме ли я или не, тя ще дойде като омразната зима, ..... след която обаче идват пролетта и лятото! Който оцелее, ще се радва на нещо непознато и ново, нещо по-добро от познатите феодализъм, капитализъм, социализъм, комунизъм и пр. За да оцелее един организъм, когато е тежко болен, е нужна операция! При нея се пролива кръв, нещо се изрязва или унищожава, за да остане жив целият организъм! Интересно, кои ще са новите хирурзи, за спасяване на човечеството? При всички случаи те няма да са политици, бюрократи, терористи или военни!

Красимир Бачков




Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. 1997 - "Интересно, кои ще са новите хирурзи, за спасяване на човечеството? При всички случаи те няма да са политици, бюрократи, терористи или военни!"
20.08.2017 19:59
Бръснари не останаха, те най- много разбираха. Сега може да се футболните фенове и кръчмарските пияници. Те от всичко разбират. ;)
След цветна революция в Египет е военен, в Украйна- бизнесмен, в Грузия беше дъвкач на връзки. Знае ли човек?! Ще видим и Венецуела, пък и САЩ след рушенето на паметници и манифестации.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1447854
Постинги: 938
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930