Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.01.2018 10:24 - УСМИРЯВАНЕ НА КРАДЛИВИТЕ ЦЪРВУЛИ
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 230 Коментари: 0 Гласове:
1





УСМИРЯВАНЕ  НА  ЦЪРВУЛИТЕ

    Повечето селяни в днешно време, се раждат в града. Най-дивите, нахални и безскрупулни измежду тях, стават политици. И влезли един път във власта, вчерашните цървули се развихрят до такава степен, че колят, скубят и мачкат народа тъй, както по-рано са тормозили домашният си добитък. Интересно обаче, че народът също се държи като домашен добитък! Блее /псува/, дърпа се, скача, но в крайна сметка е хванат, остриган, издоен, а като стигне години за пенсия и заколен. Гледайки отгоре  марсианците смятат, че народът е прост и манипулируем, от цървулите в Народното събрание. Защото е страхлив и разделен. Защото българските политически цървуланковци, умишлено внасят етнически разкол сред хората. Настройват българи срещу турци и цигани, подклаждат размирици  но само до толкова, колкото да не бъдат застрашени самите те – „властимащите” цървули.

       Марсианците замислено се почесват по носа и се питат: - Толкова ли не разбира народа, къде е решението?

  А народа не разбира, защото обикновено това което е най-близо до нас, се вижда най-трудно. В случая обикновените хора  не разбират, че САМО обединението на българи, турци и цигани, може да спаси държавата. Решението е просто и лесно за реализация. Обединяват се обикновените хора от народа, срещу властимащите цървули от управлението. Защо ли?

  Някой да е чул някъде доказано, откъде са забогатели цървулите – „бизнесмени”? Няма и да чуе, макар всички да знаят – ОТ КРАЖБИ! За да има някаква справедливост, трябва да има възмездие за крадците – цървули. И стратегията е следната:

  Циганите са привилегировани в отношение нарушаване на закон и ред в държавата. Те не се боят от затвор и дори за мургавите мачовци е задължително, поне веднъж да са лежали в пандиза. В много случаи, условията в затвора са по-добри от тия, у дома им. Тях трудно ги осъждат и за най-страшните престъпления, поради страх от етнически размирици.

 Обикновените българи и турци, просто е нужно да изготвят точни списъци на „забогателите” неправомерно сред тях и да предават списъците на циганите. Циганските кланове вместо да нападат  железопътни вагони и да им трошат прозорците, да сменят целите. Да обучат циганетата да чупят джипове и лимузини, по-скъпи от 100 хиляди лева. Да не нападат бедните старци по селата, като им крадат кокошките, доматите и картофите. Да щурмуват „скромните” къщурки на Долорес Арсенова, Емилия Масларова, „сараите” на Доган и стотиците разкошни вили, на знайни и незнайни цървули - крадци. Там плячката определено ще е по-богата. Така ще се решат редица проблеми. Циганите ще са доволни от придобивките. Българите и турците ще се радват, на раздаденото правосъдие в стил „Робин Худ”. Политиците – цървули ще си дадат сметка, че закона може да заобиколят, но циганското правосъдие – не. Така ще се установи реакционно равновесие, при което досегашното етническо разделение, неприязън и дори омраза, ще бъдат сменени от трайно уважение и дори приятелство. В крайна сметка врагът е общ – крадливите и лъжливи политически цървули, които трябва да бъдат усмирени най-после. И както правят те самите – средствата оправдават целта.

     Гледат отгоре марсианците и се питат: - Кога ще поумнее народът?”

                                                  Красимир  Бачков




Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1430985
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031