Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.03.2018 20:05 - КАКВО ИСКАМЕ ВСИЧКИ?
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 324 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

КАКВО   ИСКАМЕ  ВСИЧКИ?

 

         Искаме преди всичко справедливост, а тя няма как да ни бъде осигурена от сегашната корумпирана съдебна система, както и от престъпното правителство на ГЕРБ! Българите са безкрайно омерзени от гаврите срещу тях, във всяка възможна област - здравеопазване, правосъдие, образование, сигурност, социално осигуряване  и пр. Цялата бюрократична структура на държавно и общинско ниво е непосилна тежест, спрямо обикновения гражданин на държавата! 90% от социалните помощи отиват за паразитиращи цигански прослойки, както и за фалшиви инвалиди. Милионите левове, дадени на МВР са пари хвърлени на вятъра, поради невъзможността на тази структура да изпълнява нормално служебните си задължения. С огромен бюрократичен апарат, с повече от половината корумпирани служители, МВР не изпълнява нито една от функциите, които са заложени като основни за него. Партизанщината е толкова гнусно и безпардонно разпространена, и прилагана на всякакво ниво в държавата, че няма нито един честно проведен конкурс за държавна поръчка или евро-субсидия! Държава де факто няма! Има организирани, престъпни структури, които използват дупките в законодателството, за да крадат безпрепятствено, откъдето сварят! Няма защита за обикновения човек, няма сигурност, няма нищо нормално! Самовлюбеният Бойко Борисов е неспособен за управление на махленска банда, да не говорим за цяла държава! Ние искаме, но какво правим, за да получим исканото???

         Чупим седалки по стадионите, чупим прозорци на градските автобуси, пребиваме се един – друг по улиците и пътищата, но не тръгваме срещу главните виновници на мизерното ни сегашно съществувание – управляващите предатели и крадци! С подобна щраусова реакция няма да получим нищо друго, освен поредното увеличаване цените на тока, водата, горивата, хранителните продукти, лекарствата, услугите и стригане до голо на нас, децата и внуците ни!

         Само с искане не става, скапи съграждани! Трябва да излезем на улицата, да вземем сопите и да въздадем елементарна народна справедливост! Друг изход няма …!

 

                                                                                        Красимир  Бачков




Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1444317
Постинги: 938
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930