Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.05.2018 21:52 - ДАНЪЧЕН АД
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 340 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ДАНЪЧЕН   АД

         Като няма икономика и постъпления от нея в държавата, правителството се чуди         , как да дере по пет кожи от данъкоплатците, за да попълни продънения държавен бюджет. То не бяха глоби, то не бяха налози и лихви на лихвите, върху всеки жалък просрочен лев, на някой мизерник с неплатени пет лева за парно, телефон, ток или вода. Дори под турско не е имало такъв жесток геноцид, спрямо българите в тази държава! Остана да измислят и данък за въздуха, който дишаме, за да се затвори кръга от гнусни и мерзки простотии, струпани върху обикновения гражданин! Километър направен асфалт по магистрала или обикновено шосе е десетократно по-скъп, от километър, направен в която и да било европейска и дори африканска държава! Не за друго, а защото се краде!!!

Инфраструктура и изградени многоетажни гаражи по западен образец не са направени в нито един български град, но синя,зелена и пембена зона са въведени, за да се обират хората урбулешки, посред бял ден, с помощта на закона и полицията! В коя европейска държава се начислява данък на превозното средство, без да се отчетат неговите технически параметри, за замърсяване на околната среда? При нас обаче ще събират пари, по стар, хайдушки принцип, заради самата държава, а не заради екологията, опазване на природата или нещо от сорта. Естествено, парите ще потънат в някой приближен на властимащите джоб и няма да стигнат до  държавния бюджет!

  Ще плащаме луди пари на паразитиращите цигански прослойки за фалшивите им болести и размножаването им като хлебарки, а ще вземаме децата на многодетните българи, за да ги дадем на цигани, да ги отглеждат, срещу десетократно по-високи суми! Геноцид, гавра и поругаване от страна на всяка общинска и държавна служба,     спрямо обикновените българи! За бедният несретник има наказание за незаконно направената постройка, но за мутрите, излели хиляди кубически метри бетон на самия плаж на морето, няма закон, по който да бъдат наказани! Къмпингуването на обикновените туристи е забранено, но нарушаването на всички санитарно – хигиенични изисквания за хотелите, построени незаконно на плажа са позволени! Мутри, беззаконие и анархия – това е България, през 2018 година!

                                                                           Красимир Бачков




Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1447937
Постинги: 938
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930