Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.07.2018 20:42 - СВЕТОВНО ПО КРАДЕНЕ
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 474 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

СВЕТОВНО  ПО  КРАДЕНЕ!

 

         У нас се краде повсеместно, задължително, арогантно и най-вече БЕЗНАКАЗАНО! Краде се от лекари, педагози /директори на училища /,митничари, счетоводители, спортисти, търговци, полицаи, военни, съдии, чорбаджии / собственици на фирми /, бюрократи и най-вече ДЕПУТАТИ и всякакви общински и държавни „политици“! Особено гнусно е, когато се краде от пенсионери и деца, но крадците са дебелокожи и не се впечатляват от нищо! Вече обръгнахме на крадене и всякакви гаври с българи! Няма нищо по-онеправдано от българин в България! Какви грехове изкупваме и защо сме толкова прости, страхливи и смачкани, не знам! Знам само, че всяка година децата ни стават първенци по математика, информатика, физика, рисуване, различни спортове и още куп трудни за децата от целия свят дисциплини, но след това заминават да учат в чужбина….! И после остават да работят и живеят там – В  ЧУЖБИНА ! Защото са достатъчно умни, за да не се оставят да бъдат експлоатирани от дивашки мутро -комунисти и всякаква друга сволоч! Защото държавата, ако все още можем да наречем разградения двор, който обитаваме все още на площ от 111 хиляди квадратни километра, просто не заслужава читави граждани! И няма защо да се сърдим и да правим гладни или други стачки! Щом сме оставили да властват отявлени крадци и хайдуци, щом мълчим и ги търпим да ни доят и стрижат, това ще е заслуженият ни живот…..!

         Ще ме манипулират по БТВ, тази продажна и лъжлива медия, че ако имало избори сега, щели да се класират пак същите четири крадливи шайки от хайдуци – ГЕРБ, БСП, ДПС и патрЕотите…! Че няма накъде да мърдаме и щем – не щем, банкянската мутра ще ни води до гроба ….!

Ай сиктир, бе боклуци продажни! Отдавна ми писна от лъжи и кражби типично по български! Заради вас берем срам по цял свят, заради вас сме на последно място по заплати, пенсии, образование, здравеопазване, раждаемост, сигурност и сме на първо място по заболеваемост, смъртност, корумпираност и неграмотност! Превърнахте училищата, аптеките  и болниците в печатници  за пари, нормалните българи в комплексари и роби, и се научихте да вършите всичките си безобразия ненаказано! Обаче, всяко нещо си има начало и край и няма как краят на всички гаври срещу обикновени, нормални българи да не дойде!

         Повярвайте, поне на два милиона българи в „държавата“ им е все едно вече, кой ще „управлява“, сиреч да краде и безобразничи, и дали ще сме в реално или косвено робство! Няма по-голям грях от това, да намразиш държавата си, докато обичаш родината си, а вие го постигнахте бързо и безапелационно!

         Бог и природата дано ви накажат, щом ние не можем да го сторим, изроди предателски, крадливи и лъжливи! Амин!

 

                                                                      Красимир  Бачков




Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1448308
Постинги: 938
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930