Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.08.2018 20:03 - АДЪТ ТУК НА ЗЕМЯТА
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 463 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

АДЪТ  ТУК  НА  ЗЕМЯТА

 

         Сътвориха го комунистите или поне тези, които се представяха за такива! Понеже нямаше законен начин да заграбят земята, построеното от хората и парите им, те сътвориха измислената „демокрация“ и се развилняха. Представяха се за седесари, царисти, герберасти, за земеделци,  патрЕоти и още сума ти изроди, с единствената цел – да откраднат държавата! Е, успяха! Дори постигнаха нещо почти невъзможно! Накараха хиляди глупаци да съжаляват за отминалия социализъм! Унищожаваха детски градини, училища, болници, предприятия, пенсионери и болни хора, точно както сътворения от дедите им „народен съд“  затри цвета на нацията след 9 септември 1944 година! Тази ЧУМА за българският народ – комунистите успя да унищожи повече българи отколкото византийското и турското робство, взети заедно! Нищо по-вредно, по-страшно и мръсно не е имало през цялата история на България от комунистите! Те убиха духът на хората, прокудиха ги от страната и разселиха циганите, като естествено противодействие на свободният български дух! Натрапиха чалгата, простащината и кражбата, като нещо съвсем нормално на територията България!

         Знам само едно! Нищо не остава ненаказано! Всички червени изроди ще получат по един или друг начин наказанието за престъпленията си! Едни ще останат без наследници и заграбеното ще иде на вятъра, други ще имат още по-големи от тях уроди за наследници и те ще затрият всичко окрадено по един или друг начин! Времената ще се сменят, както и статуквото! Един ден ще настъпи равновесие. Никой няма да си спомня за гнусните, червени отрепки, затрили една от най-старите държави на света! Ще останат българските духовни и културни ценности, а заграбеното нечестно от народа ще иде в други ръце. Няма как да не се случи това естествено възмездие, защото духовете на стотиците хиляди умрели насила българи няма да се успокоят, докато не получат това, което им се полага -  СПРАВЕДЛИВОСТ!

 

                                                                                 Красимир  Бачков




Гласувай:
3


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. barin - Здравей, jitanosten. Адът и раят са ...
08.08.2018 06:43
Здравей, jitanosten. Адът и раят са тук на Земята. Ние сами си ги творим. Всичко зависи от гледната точка и желанието на хората. Където има диктатура за подтиснатите е ад.
Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1431460
Постинги: 937
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031