Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2019 19:56 - Убийството на държавата България - автор: pintev
Автор: radostinalassa Категория: Политика   
Прочетен: 878 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Откъс от книгата "Символът 2012-2105 г. Свитък II



image

 


И повика Авенир първия от властителите на гърма. Името му бе Авадон, което значи ангел на бездната. Косата му бе от пламъци, а лицето му – гиздаво, като лице на жена. Очите му бяха тъмни като пропаст и пареха.

 

И страх налетя върху вселената, леден страх.

  
„Богомилски легенди”, Николай Райнов

 

 

 
Убийството на държавата е подготвено в детайли още в средата на 80-те години на двадесети век от организирана престъпна група. Тя е не другаде, в българското държавно и партийно ръководство, и ясно си дава сметка, че комунистическите партии не могат да удържат още дълго властта. За да я запази под някаква друга форма, е готова и на съюз със Сатаната. При това не само в метафоричния смисъл. На помощ се притича и КГБ.

  Необходимо е незабавно разследването на убийството на държавата, което трябва да върви в две посоки. И двете започват с името на бившия високопоставен функционер на БКП, мним превратаджия срещу диктатора до 1989 г. Тодор Живков и премиер в първите години на прехода Андрей Луканов.

 

„Започнах да подозирам, че Андрей Луканов е архитект на мафията и на прехода”

 Това не го казвам аз, а неговият съпартиец, депутат от парламентарната му група и председател на Комисията по досиетата във Великото народно събрание Георги Тамбуев. Той обаче преди всичко е разследващ журналист и стига до впечатляващи изводи. На едно място дори сравнява Андрей Луканов с черния ангел на бездната - Авадон. За това прозрение журналистът разказва, след като прочита плана Ран-Ът, и по-точно поверителната част на доклада на американците Ричард Ран и Роналд Ът, предоставена му от Луканов, който е поръчал този доклад. Ето част от разказа на Тамбуев, изложен в книгата му „Особено мнение”: „Искам от Луканов да се запозная с нея /поверителната част на доклада Ран–Ът – б.а./ Той не възразява. И по време на едно пленарно заседание ме кани да отскочим до жилището му... Андрей Луканов ми дава папката с поверителната част от доклада... Чета я и косите ми настръхват. Все едно чета откровението на Йоан или предсказанието на Нострадамус за Апокалипсиса. Не, тези редове не могат да бъдат написани от хора, които милеят за народа и държавата ни. Те са написани вероятно от някакви мрачни ангели на бездната /като Авадон например./ 

Цялостният прочит внушава предусещането, че народът ще си тури сам въжето на шиятаОчаква се невиждан глад. Все по трудно ще се намира храна. На пазара ще се появят ментета от всякакъв калибър. Най-уязвимата част от населението – децата и възрастните - ще получават тежки хипертрофични увреждания от системното недохранване...  

 ...Мизерия, глад, болести, нищета – това прокобява поверителната част от плана на Ран –Ът. Да работиш за осъществяването на този план в името на някакво илюзорно светло бъдеще, значи да станеш палач на собствения си народ... 

 От този момент Андрей Луканов стана за мен политически демон на разрухата. Вече не изпитвам разочарование, нито гняв, а открита ненавист”, пише в книгата си Тамбуев. 

 Целият сценарий за перестройката на КГБ е изпълнен от ДС. Сред спортистите са набрани нови еничари, на които е разрешено да грабят и убиват. Планът успява единствено в Русия и България. Според извратения сценарий шефът на зловещата източногерманска служба ЩАЗИ Маркус Волф трябва да застане начело на опозицията в ГДР. Той между другото дава идеята за т.нар. първи демократичен митинг в България. Това, което не получи гласност, е, че е сключена сделка с влиятелни кръгове във Вашингтон. Същността й е 

  Комунизмът си отива, но водачите му поемат тежкото бреме да градят капитализъм със свои кадри.”


 

 

image

 Американците, както самият Солженицин многократно ги обвинява, са винаги склонни да заложат на ужасяващия си прагматизъм, граничещ в този случай с откровен цинизъм, да дават път не на дисидентите, които може да станат неконтролируеми, не на борците за демокрация и човешки права, които у нас и без това почти липсват, а на бившите властници и техните протежета, защото „знаят как се управлява”. Те не се противопоставят на идеята да се създаде мнима демокрация, която в крайна сметка е контролирана от комунистическите партии и секретните служби. За тях е достатъчно, че са спечелили студената война и са превзели врага отвътре. Нямат нищо против местните вождове да продължат да управляват туземците си.

Силовите групировки на еничарите и техните кукловоди от върха завземат територията на бившата държава България с огън и кръв. Престъпленията и убийствата в лагерите на комунистическата власт започват да бледнеят пред тези, които стават всеки ден по улиците. Точно това е целта хем да се овладее икономическата власт, хем пак да се наложи терор на населението, хем да се демонстрира „как е при капитализма”, та носталгията да накара обезумелите хора да гласуват за легалното крило на Партията. Тази система работи вече 20 години. 

 

Войната в Югославия и наложеното на съседната държава петролно ембарго дава възможност да се подпомогне „братският” режим на Слободан Милошевич с гориво. Гнездото на осите е осигурило свободно преминаване на границите на цели влакови композиции и колони от тирове с петрол. Така преките изпълнители - силовите босове, започват да стават приказно богати, въпреки че отделят солиден процент за тези нагоре. Босовете на еничарите обаче започват да бленуват за самостоятелност. Започват първите им публични екзекуции. През годините в „контролирани гангстерски войни” са разстреляни близо 6 хиляди от еничарите. Само ще напомня, че жертвите на САЩ във войната с Афганистан са под 2000.
Знаете за създадения още от Сталин Отдел на дявола към КГБ, който работи по психоконтрола на населението. Той вероятно има български аналог в ДС и нейните наследници, който действа и в момента. 

  Наскоро синът на Андрей Луканов Карло свидетелства, че баща му е получил предложение от американска страна да напусне БСП и да оглави опозицията или нейно правителство. Горещият радетел на българската следа в атентата срещу папата Джон Паница, който му е отправил предложението, отсякъл: “Ще съжаляваш за това”, когато той отказал.   Най-голямата лъжа, произнесена за баща му, твърди Карло Луканов, е, че е разнасял пари с куфарчета. Той е помагал на много хора с контакти, съвети, идеи, но раздаване на пари не е имало. 

  Да видим какво казва по този въпрос журналистът, депутат от БСП и председател на комисията по досиетата към Великото народно събрание Георги Тамбуев, който дълги години върви по следите и разследва деянията на високопоставените си съпартийци. В книгата си „Особено мнение” (изд. „Труд”, 2004 г., стр 203) пише така: 

 „...с вътрешното разпределение на парите се е занимавал пряко Андрей Луканов, а с външното - Огнян Дойнов...

 

   ...От многобройните ми срещи проблемът, който ме вълнува, започва да се избистря като фотографски образ в легенче с проявител. Става ясно, че е осъществена от тандема „БКП - ДС” и е преминала на три нива:   

Местно - в София и в окръжните градове. Правило: на много хора - по малко. 

Централно - в София. Правило: на малко хора - по много.

 

 

Висше - по чужбина. Правило: на съвсем малко хора - съвсем много. Тук сумите не са давани на ръка, а са внасяни по сметки в чужди банки.

За връзка с издателите: 0889 916328




Гласувай:
2



1. radostinalassa - Ето , тук си пише какви са ...
21.01.2019 21:10
плановете на янките. Единият е зловещ и кьорав тип. Те винаги са били някак изродени.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13136247
Постинги: 11561
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години