Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2019 08:36 - ИДИОТИТЕ НЕ СА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 803 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ИДИОТИТЕ  НЕ  СА  ЗА  СЪЖАЛЕНИЕ

 

         Когато в продължение на тридесет години се възпроизвеждат едни и същи посткомунистически изчадия във властта, а народа продължава да участва  в избори, на една откровено порочна система, този народ няма защо да се оплаква! Не е вярно, че няма възможност за промяна! Промяна винаги може да настъпи, когато е дошъл точният момент за нея. Явно, при нас този момент е тъй разтеглив, че е  направо недостижим! По един и същ изтъркан, и гнусен маниер, кандидатите за власт манипулират електората чрез плакати и интервюта по телевизиите, давайки си сметка, че никой не им вярва, но в крайна сметка ще се наместят на държавната хранилка. Народът изнемогва и плаща за всичко по няколко пъти! Плаща за безумно раздутата общинска и държавна бюрокрация, плаща повече от всеки европеец за ток, вода, бензин и храни! Плаща за лечение, което или не получава, или с негова помощ умира, плаща на подкупни съдии, прокурори и всякакви оторизирани да безчинстват изроди! Българите плащат на циганите в страната си, да се размножават за тяхна сметка! Плащат на мигрантите, на европейците, на американците и вероятно дори на марсианците щяха да плащат, ако имаше някоя европейска директива за това! Анархията, беззаконието, корупцията и отвратителната безнаказаност, са така сраснали се с всички общински и държавни структури, че може да патентоваме единица мярка за подкупност „1 ГЕРБ“!

         И докато народът, също като стадо отива доброволно да гласува, без никаква реална алтернатива на статуквото, няма защо да негодува, че е краден, лъган и мачкан! Всъщност, именно народът е суверена в държавата, но не осъзнава силата и възможностите си! Буквално за часове могат да бъдат сринати и политическата избирателна система, и „вечните“ управляващи, съставени от комунисти, агенти, милиционери и явни бандити! Може, но някъде другаде, извън територията България! Тук хайдутите открай време са на почит и уважение! Колкото по-голям престъпник си у нас, толкова повече уважение и медийно време получаваш, за изявите си! Ако само за миг се замислим, покойните вече Николай Гяуров и Невена Коканова, дали биха участвали в „Биг брадър“ или Народното събрание, щяхме да стигнем до извода, че НЕ БИВА да участваме в пошлия цирк, наречен „избори“!Защото така ставаме съучастници в собственото си ограбване и геноцида над всичко българско! Защото, ако НИКОЙ не отиде да гласува, просто избори няма да има!

         Обаче, разбрали от опита и времето, че ще се намерят достатъчно продажни партийци, цигани и сенилни старци, които да узаконят и легитимират следващите мафиоти във властта, хората по инерция пускат бюлетината! Изводът е, че идиотите не бива да бъдат съжалявани! Те получават това, което са заслужили!

 

                                                                        Красимир   Бачков

 

                                                          




Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1431445
Постинги: 937
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031