Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.07.2020 10:28 - КРАЯТ НА БАНКЯНСКИЯТ ОКТОПОД
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 520 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

КРАЯТ  НА  БАНКЯНСКИЯТ  ОКТОПОД

  Дълго търсих подходящо сравнение за Б.Б. с което от една страна да не обидя някое същество, а от друга да пресъздам възможно най-точно мерзката му същност. И когато вече се отказах, изведнъж ми светна! Италианците бяха намерили сравнението десетки години преди това! Вярно, че имаха предвид своята мафия, но това не пречи да  определим и нашата, по същия начин. Или с няколко думи, Б.Б. е главата на българския октопод, а Пеевски, Доган, Горанов, Кралев, Дончев, Ангелкова и пр. са пипалата му. Също като октопода нашите мафиоти са алчни и бездушни убийци, също като него се опитват да избягат и от най-малките дупки и пролуки, когато бъдат застрашени. Отвратителни на външен вид, те отблъскват всички, но това не им пречи да се харесват взаимно и да се показват по всякакви медии.

   Опитвах се да разбера тяхната  ненормална жажда за власт и пари, но признавам не успях. Действително, трябва да си много гнусна твар, ако в продължение на повече от десет години си крал собственият си народ, лъгал си го и си го предавал по-подло и от някой чужд враг! И когато хиляди хора,  в продължение на дни излизат на мирен протест, в различни градове на страната, за да ти искат оставката, ти да се правиш на луд и да не я подаваш! Това е някакво безумие, това е отвратително и нелепо, типично за нашия манталитет! Другите може да са лоши, но ние сме най-лоши!

   Когато някой загуби всичко човешко в себе си и заприлича на октопод, се превръща в единица мярка на злото! Б.Б. е точно това! И няма значение, дали днес, утре или след половин година ще подаде оставка това крадливо и продажно правителство! Защото хората откровено презират и мразят както Б.Б. така и пипалата му! Краят на банкянският октопод вече дойде! Няма значение, кога той формално ще бъде изритан от хранилката! За всички нормални българи, като включвам в това число българските турци, цигани, арменци и други, краят му е настъпил! Сега въпросът е не кога Б.Б. ще се махне от властта, а да не допуснем друг подобен октопод да заеме неговото място!

   Красимир  Бачков




Гласувай:
4


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. morskipesni - Дали?
16.07.2020 11:31
Не толкова умен, за да е главата. Дори Пеевски не е мозъкът- а някоя гангстерска тиква там ОТВЪД ОКЕАНА. .Но Боко става за храносмилателна торба . Идеалният разплут търбух.
цитирай
2. elizabethborislavova - не го подценявайте, той хитър, умен, коварен и прочие, а най-важното умее да прикрива всичко умело
16.07.2020 18:10
Не го подценявайте
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1431186
Постинги: 937
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031