Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2018 18:28 - ПРОВОКАТИВНАТА ТЕДИ
Автор: jitanosten Категория: Тя и той   
Прочетен: 398 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Провакативната Теди

 

       Беше си кръстила кучето „Пенис”, но го викаше без да произнася последната буква. Като по разписание го разхождаше всяка сутрин между девет и десет, а вечерта малко след осемнадесет часа. Обличаше му някаква кучешка жилетка, за разлика от собствените си маломерни парчета плат, лепнати на съответните места толкова екстравагантно, че не само мъжете, но дори голяма част от жените по улиците се обръщаха след нея. Имаше нещо дръзко и много очарователно в явното и предизвикателство към всички хора. Продавачката на вестници от будката на ъгъла с неприязън я наричаше „Пипи – дългото чорапче”. Това бе следствие всекидневните вдигания на крачето на Пенис, спрямо малката и будка.

         Още като я видя за пръв път, Цецо реши, че това ще е неговата мадама. Нещо му завря отвътре, зави  му се свят и го налегна такъв мерак , че веднага се втурна да търси подходящ уличен помияр за любимец. Действаше импулсивно, без план, но решително. В съседния квартал намери група улични кучета и едно от тях изглеждаше почти като расово.  С парче пържена наденица го примами, а след малко вече го водеше на каишка към къщи. За час – два го изкъпа, макар проклетия помияр да се дърпаше и лаеше на поразия. За да укроти опърничавия нрав на песа, накрая се наложи да го отупа. Треперещо, кучето се напика и  заскимтя умилително към Цецо. Процесът на превъзпитанието бе приключил, затова той го погали, даде му още наденица и тръгнаха към мястото, където Теди  разхождаше Пенис. Стигнаха навреме и късметът помогна на Цецо, защото току що опитомения помияр се оказа женски, при това разгонен. Вървейки привидно безгрижно по тротоара, Цецо видя как Пенис се втурна възбуден към кучето му. Красивата собственичка обаче опъна каишката и му се скара.

-         Ама защо? – запита Цецо. – Любовта е най-хубавото нещо, което кучетата ни могат да направят!

-         А после ще си имате мелези! – засмя се Теди.

-         Че какво от това? Ще са мелези, но расови! А знаете ли, че мелезите са по-интелигентни от чистокръвните кучета?

-         Чувала съм. – усмихна се красавицата. – Но не може направо на улицата да се качват едно на друго.

-         А къде да ги заведем? Може би ще ни поканите на гости?

-         Ама, че сте и вие! Да идем в отсрещната градинка, щом толкова ви се гледа кучешко порно!

-         Дадено! – едва не подскочи от радост Цецо.

    Двамата тръгнаха, а кучетата игриво се душеха и играеха едно с друго. Междувременно стопаните им се запознаха. Като стигнаха в градинката, намериха здрава пейка, на която седнаха и запалиха по цигара. Освободиха каишките на питомците си и те веднага се заклещиха. Превъзбуден, Цецо изпуши цигарата на пет вдишвания. До него Теди се правеше, че не забелязва кучешките ласки, но засече ускореното дишане на мъжа до себе си, както и желанието в погледа му. Още същата вечер Теди все пак покани Цецо на гости и  стопаните последваха примера на кучетата си.

     На следващата година, към кварталната градинка бавно се придвижваше едно доста странно семейство. Напред тичаха седем кучета, след тях Цецо буташе количка за бебета – близнаци, а накрая  друсаше телеса провокативната Теди. След раждането бе напълняла с цели петдесет килограма, но в очите на мъжа си тя бе все още онази изкусителна чаровница, която предизвикваше целия свят.

     Щом стигнаха до барачката за вестници на ъгъла, всички кучета се изредиха да вдигат краче, а продавачката стисна зъби и чак изпъшка от обида. Щом семейството подмина, тя не се стърпя и на глас  рече:

-         Отде се намериха тия уроди, та се и развъдиха целокупно! Не стига те, ами и кучетата им!

    Застанал пред прозорчето за ежедневния си спортен вестник, военният пенсионер Петракиев я успокои:

-         Не се коси, булка! Кой каквото търси – намира! А те гледам теб, вече цяла година …..! Не ти е пресъхнал кладенеца, разбирам ги аз тия работи!

    Странно, но на връщане от разходка, щом кучетата на голямото семейство се изредиха да пишкат върху бараката за вестници, застанала встрани, продавачката им раздаде по едно парче кренвирш на всяко. Вместо да се сърди както винаги,  сега тя се усмихна и поздрави Теди и Цецо.

         Излизаше, че провокациите понякога можеха да помагат на хората!

 

                                                                     Красимир  Бачков

                                                              




Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1444872
Постинги: 938
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930