Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2020 19:37 - ВСЕ СИ ИЗБИРАМЕ "БУЛАР, БУЛГАР!"
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 412 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ВСЕ СИ ИЗБИРАМЕ „ БУЛГАР, БУЛГАР”!

Обвиняват народа, че сам си избирал политиците. И, че депутатите, министрите и всички управляващи били всъщност от народа. Но щом се изкачели по Христо Смирненската стълбица, забравяли и потеклото, и рода си, да не говорим за родината! За пари и власт били готови да продадат, и майка си! Да, верни са тези констатации, но само донякъде.
Защото ако си гладен и ти предложат пет престояли, развалени сандвича, престояли две седмици на витрината и ти кажат да избираш, няма как да избереш прясно изпечен хляб, с вкусно масло и свежо месце. Не за друго, а защото ти предлагат боклук, а не вкусна храна. С тази политическа система, по този йезуитски начин, за определяне на „управниците” ни, няма как да изберем нещо читаво! Провалът е предварително заложен, а ние само го легитимираме! И колкото и да ме убеждават разни политици, държавни институции и платени пропагандатори, че е нужно да се гласува, НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН с това! Да, нужно е да се гласува, но само когато има реален избор, между реални мажоритарни кандидати! Всичко друго е „мижи, да те лажем”!
Убеден съм, че изкуствено създаденото разделяне на българите, като бедни и богати, сини и червени, българи и цигани / турци /, грамотни и неграмотни, граждани и селяни и пр. цели само едно – повсеместно владичество на мафията, увила се в политически одежди! Защото, къде днес се оказва църквата, чиято дейност до голяма степен е запазила българщината, когато сме били под турско робство? Защо всички шефове от църковния клир са бивши или настоящи агенти на ДС? Защо всичко, свързано с приходи, земи, дарения и откровени далавери в църквата остава скрито от погледите на миряните? От десетилетия вече, не е ли църквата продължение на партийните мафиотски структури? И за каква вяра изобщо можем да говорим, в подобна вмирисана ситуация?
Търпението на истинските българи вече е изчерпано! Вярно, няма друг народ, който би търпял толкова много гаври, за толкова дълго време, но и ние сме хора все пак! И нас ни стяга шапката един ден, ставаме и тръгваме срещу враговете си! Няма значение дали са български предатели, турски мекерета или цигански ибрици! Идва момент, когато непрестанната болка в един организъм, го превръща в изтръпнал и безчувствен! Тогава един само тласък може да взриви цялата държава. И не конституцията, несъстоялата се демокрация или корумпираната правосъдна система ще решат бъдещето ни! Защото ни писна от бай Ганьовци, в образи на премиери или президенти, да се бият като орангутани в гърдите и на фона на безкрайната мизерия, болести, смъртност, безработица и най-вече БЕЗДУХОВНОСТ, да ни манипулират в едно или друго!
Ние си искаме държавата! Искаме достоен живот и справедливост! И щом няма как „управляващите” да ни ги осигурят, сами ще си ги извоюваме! НА ВСЯКА ЦЕНА!

Красимир Бачков




Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1431011
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031