Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2020 13:46 - ОЧАКВАТЕ ТРУПНИ ГЛИСТИ ДА УБИЯТ КОРОНА - ВИРУСА ?!
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 471 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ОЧАКВАТЕ  ТРУПНИТЕ  ГЛИСТИ  ДА УБИЯТ  КОРОНА – ВИРУСА ?!

         Хора, осъзнайте се! Паниката, ежедневно създавана и поддържана от медиите срива имунитета ви! Така наречените „управляващи“, всъщност не са друго, освен трупни глисти! Мерките, които налагат един пожарникар и един коремен хирург спрямо пандемията, са повече вредни от самия корона – вирус! Защо няма в новините мнение на  НИТО ЕДИН ВИРУСУЛОГ или ИМУНОЛОГ?! Откъде накъде неграмотни в тази ситуация хора, ще се изказват през десет минути по всяка телевизия и ще панират населението? Защо се въведоха тези безумни мерки, с които ще бъде унищожена и без това кретащата ни икономика? Няма спор, че всички трябва да спазваме хигиенните мерки, ограничаващи и възпиращи разпространението на вируса! Но защо не се приемат опазващи населението мерки, спрямо кредитите в банките, наемите и цялата социална система? Нали все гледаме европейците и оправдаваме всяко поскъпване или поредното безумие, с техните препоръки? В Европа хората са защитени с редица социални механизми, докато у нас се прилагат репресивни мероприятия, типични за мутро-милиционерското „управление“ на шайката! С блокирането на работещите в различни сфери, ще се прекъснат връзките за производство и доставка на суровини, материали и стоки!Това в момента не се усеща осезателно, но след няколко месеца ще се окаже убийствено за цели сектори на икономиката ни!Освен предстоящите фалити на фирми, ще се озоват на улицата и хиляди хора! Останали без работа и средства за препитание, те ще се опитат да оцелеят по всякакви, включително и престъпни начини! Ще го направят не защото са престъпници, а защото ще бъдат принудени на това! По-лабилните и отчаяните ще започнат да се самоубиват! И какво полза, че тогава народа най-после ще стане и измете това престъпно „управление“?

  Истината за този вирус е, че той убива предимно възрастни хора, с хронични заболявания или хора с много занижен имунитет! Усилията на цялото общество трябва да бъдат насочени именно към тази категория хора, като се пазят, без да се травматизират останалите! Вирусът рано или късно ще отмине, а последиците от това политическо безумие, представяно ежедневно от медиите, като грижа към хората, ще донесе много по-страшни последствия!

   Какво може да очаквате от червеите, върху трупа на едно умряло куче? Да го съживят или да убият вируса, причинил неговата смърт? Времето сега не е за политика! Трябва да се опазим от пандемията и още по-страшните вируси в управлението на държавата ни!Има читави, знаещи и можещи хора в България! Тях трябва да дават в новините по телевизията, а не разни самовлюбени нарциси, с маниакално отношение към властта!

Хора, в будна кома сме! Събудете се…!

 

  Красимир Бачков




Гласувай:
3


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. bojinkata - Браво!!!!
23.03.2020 18:26
Браво!!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1446305
Постинги: 938
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930