Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.04.2020 14:02 - " - И ВСЕ ПАК ТЯ СЕ ВЪРТИ!"
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 299 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

„- И  ВСЕ  ПАК  ТЯ  СЕ  ВЪРТИ!“

         Най-страшните престъпления в човешката история са правени в името и за доброто на хората! Наклеветени жени са били пребивани с камъни  заради това, че са били красиви и пречели на грозните! Обявявали ги за вещици и конкуренцията бързо изчезвала в небитието. Велики учени и борци за свобода са изгаряни на клади, само заради прогресивните си възгледи! Джордано Бруно, Галилео Галилей и Николай Коперник са само част от борците с мрака, на господстващата по онова време религия. Църковните властелини са опекли жив Джордано Бруно и принудили Галилей да се отрече от твърденията си, че земята се върти. Коперник публикува трудовете си, малко преди да умре, за да не даде възможност на дяволите в раса, да го изпекат като заек на фурна! След покаянието си пред римската инквизиция, Галилей твърдоглаво повтаря -„И все пак тя се върти!“, защото е убеден в правотата си. Когато изрича знаменитата фраза: -На света няма по-голяма ненавист от ненавистта на невежия към знанието.той има предвид сатрапи, като Боко - банкянски и върлата му шайка! Има предвид всички злостни сили по света, които  ограничават свободите на хората, уж в името на тяхното здраве или  безопасност! И това, че управляващата шайка е необразована, не пречи да повтарят като папагали това, което са им наредили световните господари! Хората ще бъдат потискани, затваряни по домовете им, глобявани и хулени, ако пристъпят малоумните нареждания на шайката! Ако трябва, това ще продължи месеци, години дори! Луд терор и наказания за свободомислещите и трезво мислещите хора! Тържество за овластените  престъпници! Диви спекулаций, зомбиране и манипулиране, по-жестоко от това, по времето на Гьобелс се осъществяват не само в България, но и по света! Целта ще се разбере скоро и резултатите от тази човеконенавистна карантина ще излязат наяве! Само, че както обикновено, ще бъде твърде късно…!

    Да, корона - вирусът съществува и от него също има умрели хора! Никой не отрича това, но той нито е това огромно, яростно зло, за което ни го представят, нито е толкова страшен за човечеството! Ситуацията с него се преекспонира, за да се смачкат обикновените хора, да се поставят под психоза и да бъдат редуцирани насила и без помощта на вируса, на пневмонията! Има дълъг списък на злодеянията, замислени от „световния, управляващ елит“, спрямо населението по цялата планета. Има заговор срещу свободата на човечеството! В момента той се осъществява с военно временни средства и понеже втората световна война остана твърде далеч назад, хората са загубили способността си да се борят и да мислят логично. Сега се води ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА !!! Обикновените хора по земята  са жертви на шайка, озверели от алчност престъпници! Никъде не се представят реалните статистически данни за починалите, САМО  от корона - вирус! Броят се убитите от катастрофи и други болести, за да се плашат хората и да вярват на овластените вещери! Създадената паника е оръжие, по-силно от куршумите в една пушка! Тя също убива, по много и различни начини! Наложените ограничения са агония, предшестваща една бавна смърт! Ще загинат не само хора! Ще загине икономиката ни, ще бъдат унищожени държави, ще бъде унищожен здравия разум и инстинкта за живот у хората! Зловещите сили искат не само смъртта на обикновените хора! Те искат да спрат и да се размножават те! Изпаднали в подобен стрес, дори опитите с мишки показват, че репродуктивноста им спира! Земята стана прекалено тясно място, за толкова много хора…!

         Хора, сега сме вкарани във филм на ужасите! Не доброто  ни мислят тези, които ни карат да стоим затворени в домовете си и да ходим с надморници извън тях! Участваме в продукция, адекватна  на „Фермата на животните“ и „1984“ на Оруел! За съжаление участваме, предимно като опитни животни! Не се подавайте на изкуствено създадената паника! Не оставяйте да разрушат мирният ни свят и да ни избият! Страхът не е помогнал на никого! Пазете себе си и близките си, по най-разумния начин! Не изпълнявайте сляпо безумните нареждания на шепа предатели! Хора, МИСЛЕТЕ….!!! Защото не след дълго, ще имаме повод да кажем: - „И все пак  тя се върти!“

 

 Красимир  Бачков




Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1450138
Постинги: 939
Коментари: 768
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930