Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.06.2020 14:56 - ОСТАНА НИ САМО БОГ !
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 1259 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ОСТАНА  НИ  САМО  БОГ !

 

    През последните тридесет години бяхме свидетели на отвратителни политически ходове и машинации, за заграбване  на властта, парите и материалните придобивки на България! Крадоха ни, както врагове не са ни крали, предаваха ни, продаваха ни, поробваха ни и все „наши“ хора! Особено гнусни станаха мародерствата през последните десет години „управление“, а по точно опустошение  от страна на ГЕРБ и лично нейният фюрер - Б. Борисов! Достигнахме дъното, копахме и под него, за да гледаме всеки ден по телевизиите, да слушаме по радиото, колко процъфтяваме, според лъжите и фукните на един човек, достоен за клиент на всяка психиатрична клиника! Реално, през тези тридесет години водихме война! Опустошителна, нечовешка война, загубите от която не могат да се измерят с пари! Войната както знаем, е най-лошото човешко деяние! Включва различни версии, с еднакво пагубен характер - икономическа, политическа, териториална, биологическа и напоследък - виртуална! Последиците от войните не винаги са предвидими. При всички случаи обаче, една война трябва да реши определени наболели проблеми, спорове и неуредици. След ужасите на войната, хората трябва да започнат нов градеж, с нови средства, идеологии и надежди. Оказва се обаче, че нашата БЪЛГАРСКА война е уникална! Първо, защото е между  нас  самите, второ, защото не свършва и трето, защото вече са размити границите между добро и зло! А там където няма морал и човещина, няма общество, нито държава! Освен писаните закони, пригодени у нас да бъдат заобикаляни, има и неписани такива, върху основите на които се гради бъдещето ни! Впрочем, за какво бъдеще да говорим, когато няма елементарна справедливост от органите, които трябва да я гарантират в една държава - правителство, съд и полиция?!

   У нас тотално се краде, погазват се правила и закони, простащината се вихри навсякъде и най-вече в медиите, а обикновения човек е мачкан както от организирани и неорганизирани  хайдути, така и от самата държава!Деградацията е навсякъде - в здравеопазването, образованието, търговията, туризма, войската, икономиката / доколкото изобщо е останало нещо от нея /съда, полицията и дори църквата! И в най-мрачните времена през робството, църквата е обединявала българите, за разлика от днес! Защото поне половината от водачите в църковния клир са бивши или настоящи агенти, натруфени като пауни в скъпи раса, придвижващи се в луксозни лимузини, превърнали се на търговци в храма, обречен единствено на Бог! И вместо да дадат пример на самоотверженост и покаяние, на задружност и скромност, поповете гледат да измъкнат и последното левче от ръцете на енориаршите си! Наскоро мой приятел се жени и за църковния обред му бяха поискали почти петстотин лева!!!

    Ужасяващото в днешната ситуация е, че в повечето държави по света положението е подобно на нашето! Конспиративната, фалшива пандемия, целяща да смачка обикновения човек и да му отнеме свободите, е само един от малоумните способи да се подчинят огромни маси хора на шепа безумци!  Безумното привличане на мигранти в Европа, цветните революции в САЩ и няколко други държави, съперничеството между източния и западния блок, непонятната злоба, с която са се хванали гуша за гуша отделни хора и общности, поражда единствено страх и отчаяние в нормалните хора! Светът е врящ казан, в който се намираме всички! И докато не проумеем, че с война и злини няма да променим нищо към по-добро, нещата ще стават все по-зле и все по-непоправими! Дори водата, когато премине сто градуса се превръща в пара! Невъобразимата човешка алчност и злоба ще ни унищожат по-бързо, отколкото си представят организаторите на злото в световен мащаб! Те си въобразяват, че ще могат да се насладят на заграбеното, но това е илюзия! От две или повече злини не се ражда нито едно добро! Колкото и да са напреднали технологиите, те не могат да заменят човещината, милосърдието и любовта между хората!

    И понеже, ние хората май повече цапаме и вредим на планетата, отколкото е допустимо изобщо, природата ще бъде принудена да въдвори нужното равновесие, дори ако трябва да ни изтрие от лицето на земята! Информирани за всичко, с мнение по много въпроси, ние сме по-наивни от деца, що се отнася за собственото ни оцеляване! Остава ни не църквата с поповете, а само Бог, който сме натикали в най-тъмното ъгълче на душата си! Трябва да сведем глави и да помолим за прошка! Първо за себе си, а после и за всички наоколо!

Ако можеш Господи, спаси ни от самите нас…!

 

   Красимир   Бачков




Гласувай:
5


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. elizabethborislavova - Господ може
15.06.2020 16:25
Но иска и от нас. Главната ни задача е да разнесем съдебната вест, Късният дъжд. Има ли оплакващи се да участват в тази задача?
цитирай
2. radostinalassa - Положението у нас не е най - лошото , в ...
15.06.2020 18:35
сравнение със Запада и США. Смята се, че огромния брой болни там се дължи на ГМО храните, които използват, на 5 Джи технологиите, на пропагандата на джендърството .
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1448644
Постинги: 938
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930