Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.06.2020 11:04 - НЯМА НУЖДА !
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 686 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

НЯМА НУЖДА

Някой да ме убеждава, колко страшен бил Ковид - 19 и как яко ще мрем, ако не ходим с намордници! Знам прекрасно какво е епидемия и дори пандемия, защото когато дойде грипа през зимата, във всеки клас в училище има поне по пет - шест ученика, които са грипави! От тях се заразявам и аз, впоследствие. Отделно се забелязват хората, болни от грип в града. През последните три месеца нямаше нито епидемия, нито пандемия от Ковид -19 в България! Имаше манипулация от НОЩ, Борисов и мисирките, за да се смачка народа и да не протестира срещу повсеместния грабеж, корупцията и несправедливостите в държавата! Уж загрижени за живота и здравето на хората, разни мошеници ни ограничаваха правата и свободите! В същото време получиха едни милиарди от Европа, от които и лев не стигна до хората, които останаха без работа или бизнеса им беше съсипан!
Няма да споря, нито да убеждавам някого за нещо, свързано с Ковид - 19! Омръзна ми да гледам овце с намордници, които са примрели от страх и се опитват да зомбират другите, колко опасен е този вирус! Не е разумен човек, който наивно се доверява на гнусни манипулатори и лъжци, а този, който може да мисли с главата си и да отсее истината от лъжата! Да, вирус има и той е опасен, но не е нито епидемия, нито пандемия, нито се умира веднага от него! 95% от заразените дори не разбират, че са били болни от К -19! Тези, с хронични болести и напреднала възраст действително могат да бъдат застрашени, но за всички останали вируса не е смъртно опасен! Няма значение дали съм лекар или не, защото за тия три месеца гледах и слушах достатъчно много лекари - измамници! В същото време комуникирах и с лекари в чужбина, които знаят и съобщават истината, а не лъжат като гробарите от НОЩ! Доктори - специалисти като доц. Мангъров съобщават истината и при нас! Всеки има право на мнение и няма да споря с никого по този въпрос! Впрочем, статистиката показва, че за времето февруари - юни 2020 година са починали много по-малко хора в България, в сравнение с предните години! И това не е защото сме носили намордници и сме били скрити по домовете си, а защото хората не ходеха по болници и не умираха с лекарска помощ!
  Писна ми от ужасени глупаци, които се опитват да ме убедят, че царят не е гол....!

Красимир Бачков




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. morskipesni - Не само в България-никъде няма епидемия!
22.06.2020 11:28
Грандиозна ЛЪЖА! Само получавалите ПАРЕНТЕРАЛНИ БИОЛОГИЧНИ ПРОДУКТИ- ваксини, гамаглобулини, биологични лекарства, кръв, плазма-или претърпели (дори незначителни) операции- единствено ТЕ заболяват! Тоест, рзаболява ни МЕДИЦИНАТА!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1430667
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031