Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.11.2020 12:14 - ПОСЛЕДНИТЕ СПОКОЙНИ ДНИ !
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 498 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ПОСЛЕДНИТЕ  СПОКОЙНИ  ДНИ !

Сигурен съм, че след като прочетат написаното от мен, много хора ще се усмихнат подигравателно. Все ми е тая! Аз съм писател и като такъв мога да използвам въображението си, както поискам. Впрочем, вероятно по подобен начин са се усмихвали първите читатели, когато са чели „Капитан Немо“,“От земята до луната“ и “Плаващият град“ на Жул Верн или „1984“ на Джордж Оруел. В последствие се оказа, че безобидните писатели - фантасти са били десетки и стотици години пред съгражданите си.

   В момента изживяваме последните си спокойни дни! Вече повече от половин година, не мога да си обясня световната глупост на хората, спрямо Ковид 19! След агресивната рекламна кампания за смъртоносните въздействия на вируса над хората се разбра, че той далеч не е тъй опасен, нито смъртоносен! Разбра се също, че човечеството бие врабци с топ. Защото 70% от заразените с Ковид 19 го прекарват почти незабележимо, 20% в малко по-тежка форма и едва под 10 % изпадат в сериозно болестно състояние. Последната група заболели обикновено са на почтена възраст и с предостатъчно други заболявания. И сега идва логичният въпрос - защо в целия свят се създава масова истерия и психоза, защо се отчита пандемия, когато такава не съществува и защо се подават на тях правителствата на толкова много страни и най-важните медии? Кому е нужно това и какво ни предстои в бъдеще?

  Аз отдавна подозирах, че повече от 50% от хората са глупаци! Не за друго, а защото не са свикнали да мислят! Те приемат първосигнално информацията, която им дават новинарските емисии от телевизионните канали и се подават на лесна манипулация. Друга голяма част от народа е пряко свързана с келепира от корона-вируса! Политици, журналисти, полицаи, лекари и медицински работници печелят милиони на ден, нещо, което бе просто невъзможно за тях преди обявяването на измислената пандемия! Или както казва един мой приятел - лекар от щатите - „Ковид 19 е бизнес, а не болест!“. До тук всичко е почти обяснимо! Човешката алчност не може да ме учуди, каквото и да измисли, за да спечели възможно повече пари! Обаче постепенно се наложиха още няколко конспиративни теории, които също са допустими. Най-свирепата от тях е тази, за редуцирането на населението по земята, следствие ваксиниране на хората. Тук влизат още 5 G мобилните инсталации и евентуалното чипиране на всеки човек.

Дори само факта, че невежата във вирусологията, „светилото“ от НОЩ ген. Мутафчийски още през пролетта предрече, че есента „яко ще се мре“ показва, че пандемията е планувано мероприятие, с определени користни, политически и други цели! Факта, че статистиката не само у нас, но и в останалите страни показва по-ниска обща смъртност в периода февруари - септември 2020 г. в сравнение с предишните пет години, няма никакво значение за платените клакьори на Ковид 19! Те като дрогирани продължават да зомбират зрителите и слушателите, че адът предстои и няма да се измъкнем от него, ако не носим намордници на устата и не се ваксинираме! А, че ще се мре вече разбраха и малоумните! Въпросът е, с какво ще ни уморят насила? Със задължителното носене на маски и забраната да излизаме на чист въздух, с 5 G антените и смъртоносното им излъчване или с ваксините, които така загрижено подготвят и рекламират навсякъде? А може би с всичките тези гадости заедно?

  И тук идват моите нестандартни прозрения, които споделям с ясното опасение, че няма да бъда разбран правилно. Защото след дълги часове размисъл, след прочитане на стотици страници информация за Ковид 19 и други опасни вируси, стигнах до няколко заключения!

Първото е, че действително има организатори на планираната от преди това пандемия, независимо, че пандемия няма!

Второто е, че следствие уж предпазните мерки от правителствата спрямо населението, смъртността сред хората неимоверно ще нарасне! Нейното увеличение предстои, но не от Ковид 19, а от „грижите“ по опазването от вируса!

На трето и не на последно място смятам, че освен алчните организатори и световни злодеи сред хората, е възможно това да е извънземен заговор за самоунищожаването на човечеството! Нищо чудно, представители от някоя извънземна цивилизация, да си търсят уютен нов дом и земята да им е харесала!Подхвърляйки ни нови технологии за овладяване на електричеството в най-простия му вид и след това създаване на компютъра и интернет - комуникациите, постепенно да ни правят зависими и послушни! Всъщност, реално погледнато, днес ние сме роби на съвременните технологии, без дори да го съзнаваме! Не бих се учудил, ако Бил Гейтс или Илон Мъск са внедрени сред нас извънземни, изпълняващи смъртоносната си мисия спрямо човечеството! За една много по-напреднала от нас цивилизация е детска работа, да внедри извънземно в човешки образ! В този смисъл допускам, че пришълците са обезпокоени от нарасналата човешка алчност през последните петдесетина години, огромното разрастване на човешката популация и ужасното замърсяване на природата! Те разбират, че ако оставят неразумните хора да продължават безумията си или ще се стигне до трета световна, този път ядрена война, или планетата ще се превърне в един огромен кош за смет! Тогава те не биха се възползвали от земята, а не това е целта им! Вероятно те искат да я превземат, като хората взаимно се самоунищожат, без да рушат природата край себе си! Вместо ядрени бомби - ваксини и нещата за извънземните се нареждат! За десетина - двадесет години нашият вид ще изчезне, като недостатъчно разумен и далновиден, нещо като наследник на динозаврите..!

   Навсякъде по света машините замениха хората и все по-малко се извършва физическа работа от някого! На пръв поглед се подобри начинът ни на живот, а следствие това и неговата продължителност. За сметка на това, следствие ГМО - храните, консервантите, антибиотиците и разни хормони, слагани в месото на животните, хората претърпяха различни мутации. Увеличиха се в пъти гейовете и лесбийките, както се намали драстично размножителната способност на населението. В природата нищо не е случайно и това може да е закономерно следствие, за да се върне по някакъв начин предишното загубено равновесие. Ние хората сме смешни, за да не кажа жалки, в нарцисизма си, спрямо останалия животински и растителен свят! Само защото по една или друга причина сме на върха на хранителната верига си мислим, че всичко ни е разрешено и можем да вършим безобразия! Обаче не е така! Дойде време да плащаме! И както вървят нещата, ще платим с живота си! Ще се затрием сами, за да дойдат други след нас, а дали ще са извънземни или оцелели от хората, историята ще каже…!

 

  Красимир  Бачков

 




Гласувай:
4


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. morskipesni - Обърка се небивало светът.
01.11.2020 18:30
Объркано е времето ни братко
обърка се небивало светът.
Объркана и страшна е Земята
летяща в свой тъй объркан път...

продължението друг път.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1451615
Постинги: 939
Коментари: 768
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930