Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.11.2020 12:14 - РЕАЛИТИ ШОУ НА ГЛУПОСТТА
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 287 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

РЕАЛИТИ  ШОУ  НА  ГЛУПОСТТА

Иска ми се да викна силно: - Хора, обичам ви! Не си отивайте!

Обаче, като се замисля си давам сметка, че ще излъжа! Защото не обичам глупаците! А в такива се превърнаха повечето от съгражданите, колегите и познатите ми! Не за друго, а защото повярваха на мерзките лъжи за пандемията! Всъщност, какво се случва вече девет месеца в България и по света? Агресивно и подплатена с много пари, от политиците, журналистите и част от лекарите се разпространява лъжата за „страшния“ вирус Ковид - 19! И за да бъде по убедителна манипулацията, в нея  рекламно  се включиха Том Ханкс, принц Чарлз, Тръмп, Пласидо Доминго, Джоан Роулинг, Борис Джонсън, а у нас Григор Димитров, Домузчиев, Кралев, Борисов, Нинова и дори Гала!

   Никога през живота си не съм виждал толкова непремерена словесна агресия от екрана на телевизора, изливана от журналисти, на които до вчера донякъде съм вярвал! Никога не съм забелязвал такава „загриженост“ за живота и здравето на обикновените хора, от явни и скрити злодеи! И вече девет месеца се опитвам да отварям очите на заблудените и да отпушвам ушите на глухите, но за някои хора това е просто безсмислено! Масовите внушения водят до масова психоза и дори истерия! Това, че лъжливите новини сриват имунитета на здрави хора, а стреса успява бързо да довърши болните от други болести, това, че парцалите на устата вредят както на мозъка и белите дробове, така и на възможността за нормално мислене, не притеснява никого! Глупците вървят, дърпани от невидимите нишки на пропагандата към една пропаст, в която падат и умират реално! Умират от различни болести, но биват записвани само от Ковид! За да бъдат убедени все още съмняващите се хора! Всичко това се прави не от врагове, нахлули при нас по време на война, а от самите нас…!!! Реално война се води вече девет месеца, но някои хора все още не го проумяват! Генералите - организатори на този нечуван, световен фарс разполагат с милиарди долари, с които по един или друг начин подкупват политици, журналисти, лекари и полицаи! Те се бият срещу останалите хора, които не са включени в далаверата „Ковид - 19“. И ставаме свидетели, как тези световни злодеи използват холивудски сценарии, за да прекроят света и редуцират населението на земята! За да убедят невярващите, иронично  се подиграват на трезво мислещите, че вярват на измислени конспирации, а тя конспирацията е видима за всеки, точно колкото „новите дрехи на царя“! Въпросът е, дали си мишка и не смееш да признаеш истината дори пред себе си, какво остава да я кажеш на другите или да се бориш за нея…!

   Аз съм учител и писател. Работя сред много хора и се срещам с още повече. Вече девет месеца не съм видял НИТО ЕДИН болен от Ковид, независимо, че в новините съобщават за хиляди заразени, починали и „излекувани“ от този вирус! Като не смятам явните лъжци, обявили се за болни и бързо - бързо излекувани, реално няма пострадали от „страшната“ пандемия! Вярно, много хора боледуват, а някои умират! Има починали от сърдечни, бъбречни, чернодробни или заболявания на белите дробове! Обаче всички биват записани като жертви на Ковид! И знаете ли, какво най-много ме дразни в тази безумна истерия? Не оправдавам, но по някакъв начин разбирам алчността на политици, журналисти, лекари и полицаи! Те получават много пари за разпространяване на лъжата и за манипулиране на населението! Не проумявам, как обикновени хора се лъжат едни - други безплатно, че Ковида върлува и взема жертви! Имам една позната учителка, която цяла пролет пазарува и чисти на една възрастна съседка, обявена за положителна и болна от Ковид-19. Учителката има две малки деца и онкологично болен съпруг. Нито тя се зарази, нито децата и съпругът и, нито повечето от хилядата деца в училището, където работи тя до ден днешен! Обаче истерията Ковид продължава и ако слуша човек новините, всичко е страшно критично и вече е настъпил края на света!

  ХОРА,  ОСЪЗНАЙТЕ  СЕ!

  Аз наистина искам, като изляза из града да срещам добри и лоши, но живи хора!!! Не с парцали, а с усмивки на лицата! Не вярвайте на манипулациите и не се предавайте без борба! Оръжието на злодеите е вашето сляпо доверие и вашата глупост! В момента сме участници в световно РЕАЛИТИ  ШОУ  НА ГЛУПОСТТА ! Ако не започнете да мислите и да се съпротивлявате на злодейските мерки за ограничаване на свободите ви, както и да се борите за правото си на живот, дадено ви от Бог, повечето от вас няма да видят края на това шоу!

 

    Красимир  Бачков




Гласувай:
3


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. morskipesni - Оруел пасти да яде!
15.11.2020 13:24
Тия гадове надминаха света на Биг Брадър по извратеност. Превърнаха изцяло живота ни в лъжа!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1447969
Постинги: 938
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930