Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2020 10:25 - СТАВА СТРАШНО !
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 2123 Коментари: 1 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

СТАВА   СТРАШНО !

         Хора, не усещате ли, как атмосферата в която са ни потопили медиите, политиците и лекарите от ден на ден все повече се нажежава? И, че също като жабата в постепенно загряващата се вода се сваряваме и ние? Питате ли се, кому е нужна всекидневно подклажданата медийна истерия и агресивното зомбиране с всякакви средства, спрямо фалшивата пандемия?

  Боя се, че много хора вече са загубили способността си да мислят логично и дори изобщо да мислят! Защото страхът подклажда първосигнални реакции за оцеляване, а те не са препоръчителни сега!

   Забелязвам, че планът за създаване на концлагер за цялото човечество се изпълнява стриктно и последователно до момента! В началото бяхме зверски стресирани, след това последва небивала по размерите си медийна манипулация, с предсказания за яко измиране в по-късен период от време, които се реализират, поне статистически! Лъжеше се безогледно и нагло от Борисов и Мутафчийски, през Хекимян и Виктор Николаев, до последния лекар, включен в далаверата Ковид - 19! Лъжеше се на ангро, с патос и невиждано безсрамие, защото хонорарите в този сценарий явно са изключително високи! А обикновените хора, заети в грижите си по елементарно оцеляване, се довериха както на средствата за масова / ДЕЗ / информация, така и на своите палачи! Като стадо овце тръгнахме след един покварен лъжец, крадец и предател, с надеждата, че видите ли, той се грижил за нашия живот и здраве!!!

 По-голяма простотия от това, здраве му кажи! Мафиот, който с бандитската си шайка е предавал всичко българско в продължение на единадесет години, който е крал в такива огромни размери, че 40 - разбойници на Аладин могат само да му козируват, се представя за ваш „Баце“ и раздава ВАШИТЕ пари  както му скимне, но винаги в своя полза!

   Бедата е, че сериалът не спира само с големите кражби! Умишлено беше подмината статистиката, че за изминалите девет месеца в които „върлуваше“ пандемията, смъртността и у нас, и по света намаля, в сравнение с изминалите пет години! Това се случи, от една страна защото хората престанаха да ходят на прегледи в болниците и да умират с лекарска помощ, а от друга, защото потърсиха адекватни, хомеопатични начини за лечение на заболяванията си! И когато дойде есента и започнаха грипните заболявания, придружени от всички придобити от отравяне на въздуха, водата, земята и храната ни болести, естествено се увеличиха и смъртните случаи! Те всички бяха приписвани на вездесъщия Ковид и роднините на починалите бяха подложени на зверски грабеж, спрямо затворени метални ковчези и всякакви рестрикции! Грабят се последните левчета на пенсионерите за ненужни ПСР - тестове, които до един са фалшиви, защото са пригодени за изследване на ДНК, а не за наличието на вируси! По принцип ПСР - теста не различава жив от мъртъв вирус!

  Но да обърнем внимание накъде ни водят в момента!

С всеки ден лъжите в новините по телевизиите растат лавинообразно! Това е нужно, за да бъде достигнат праг на заболели, след който предателите от парламента ще предприемат мерки, за издаването на съответните „законови“ разпоредби, за задължително ваксиниране на населението! В някои американски щати това вече е факт, а дори и в няколко европейски държави! Веднъж приеме ли се и от нашите „законотворци“ тази смъртоносна мярка, КРАЙ !!!

  Медицинският фашизъм ще има право да използва полицията и насила да ви ваксинират, точно като добичета! Те ще действат дори само по анонимен сигнал от телефона! И никой няма да може да защити нито себе си, нито децата или останалите си близки хора! Като се има предвид, че ваксините не са доказано безопасни, а по-скоро смъртоносни за нас, резултата с редуциране на населението ще е вече реален! Не случайно производителите на ваксини се застраховат предварително и не поемат искове за причинена смърт от ваксини! Не случайно Борисов също си връзва гащите по подобен начин! И защо предварително се купуват над десет милиона НЕДОКАЗАНИ  ваксини, за пет милионното население на страната?!

 Просто е като две плюс две! Безумни печалби за едни хора и смърт за други!

   Ако някой не си е дал сметка, че вече сме обречени на медицинско изтребление, да си извади главата от пясъка и да я разклати малко! Може мозъкът му да заработи! Срещу нас се води ТРЕТА  СВЕТОВНА  ВОЙНА !!! Днес средновековната инквизиция е заменена от медицинския фашизъм! Ако искаме да живеем, не бива да оставяме предатели и убийци да решават съдбата ни! Животът ни е даден от Бога и никой друг няма право да ни го отнема!

 

   Красимир  Бачков




Гласувай:
10


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. morskipesni - Ще споделя думите на един виден професор-медик, мой близък познат
17.11.2020 10:53
"Ако спрем да изписваме СКЪПИ (еврейски) лекарства и ВАКСИНИ, ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА започва УТРЕ."
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1450584
Постинги: 939
Коментари: 768
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930