Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.12.2020 11:40 - ЗА КЪДЕ СМЕ ?
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 629 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ЗА  КЪДЕ  СМЕ?

   Дори във време на финансова, икономическа, духовна и медицинска криза, ние българите продължаваме да сме разединени! Изобщо не питам защо! Ясно  ми е…! Отдавна разбрах, че критериите ни за добро и зло се определят не от нас, а от правителството, премиера, НОЩ или телевизионните водещи! Ние просто нямаме думата! За нас се „грижат“…!

  Впрочем, друго ми е чудно! Как успяхме да запазим езика, бита, традициите и същността си цели 1300 години, а за последните тридесет години почти се затрихме?! При това уж не сме под робство и не водим войни, а смъртността ни е по-голяма от всяка национална катастрофа! И продължават да ни водят към гилотината с „добри намерения“, с морков и тояга..! Сега ще ни ваксинират „за наше добро“! Ще ни ваксинират като овце, при това без да е наясно някой, какви странични ефекти ще има от тези, така наречени ваксини! Все съм допускал, че злото може да надделее някъде, по някакъв начин, но да разполага с абсолютна власт, способна да затваря магазини, фирми, училища и хора, не вярвах..! Подкараха ни така, внушиха ни перманентен страх и сега ще оцеляваме като мишки в опитна лаборатория! И се пъчат, докато се гаврят с телата и душите ни! Нашите убийци се представят за наши спасители!!! Боже..!!!

  Всъщност, това е следствието на човешката алчност! Разруха, медицински фашизъм, страх и смърт! Не от някакъв вирус, а от собствената ни простотия! Защото забравихме що е добро и зло, защото допуснахме да ни водят престъпници и крадци, и защото се страхуваме да живеем ИСТИНСКИ !

  И се питам за къде сме, ако се държим като абсолютни нищожества? За живота или за смъртта? Щото си спомням, че да живееш означава непрекъснато да се бориш…!

Красимир  Бачков




Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. morskipesni - Да, НЯМА по-страшно зло за България, от ПОЛИТИЦИТЕ на прехода.
07.12.2020 12:52
Мръсници, продажици, мафиоти, циници, идиоти и най-вече, АНТИБЪЛГАРИ! Всички са за разстрел, ВСИЧКИТЕ! От всички партии, от всички министерства и агенции, от профсъюзи, съдебни институции, банки, телевизии.. за бесене и удавяне с камък на шията са евродепутати, комисари, посланици, аташета. Оскотялата партийна маса от зловещите народоненавистни централи да се бичува по площадите за назидание. Фондациите на чуждите агенти да се изгорят! Ех, мечти.. абе я не му мислете и майната му- напийте се и това ще е..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1431242
Постинги: 937
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031