Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2020 18:21 - ЯРОСТ И ВЪЗМЕЗДИЕ
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 527 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                                                  ЯРОСТ      И     ВЪЗМЕЗДИЕ

ТВОРЕЦЪТ  И  НЕГОВИТЕ  ПОДРАЖАТЕЛИ

3.

         Някъде в библията пишеше, че Бог ни е създал от кал по негов образ и подобие. Преди това обаче успял да сътвори всички насекоми, птици, риби, животни и растения. Направил затворен кръг, в който всеки служел за храна на другия. На върха на хранителната верига се намираме ние и това ни дава самочувствието на недосегаеми. Естествено, това е илюзия като всяка друга! Създателя е включил няколко възможности за саморазрушение, ако хората съвсем се самозабравят. Това са алчността, агресията и глупостта! Щом в развитието си човешката цивилизация стигне определен апогей, тя започва да деградира! Точно тогава е възможно да се случи апокалипсиса, който е описан в библията и земята да получи възможност за нов, по-съвършен от сегашния живот!

         През последните два века науките и технологиите се развиха главоломно, а заедно с това се скъси времевата елипса на човешкия живот. Казано по друг начин, една година вече не е толкова дълга, колкото е била преди пет века например! Сегашните осемдесет години живот се равняват приблизително на около петдесет предишни! Часовниците все така отброяват минутите и часовете, но необяснимо защо времето минава по-бързо. Впрочем, обяснение има, но това е различна тема.

    Така, веднъж прескочили няколко нива на познание и развитие, хората се втурнаха да подражават на Твореца! С много труд и жертви, подобен  на птиците  изобретиха самолета. Създадоха подводници, досущ като рибите. Овладели една част от електричеството се доближиха до развитите космически цивилизации. Радиоапаратите, телевизорите, мобилните телефони и компютрите  ги издигнаха толкова високо, че на повечето хора им се зави свят. Химията навлезе толкова навътре в медицината, че промени не само лечението, но и разбирането за лечение от всякакви болести. Медиците започнаха да  се бъркат където не им е работа и така стигнахме до генното инженерство. И докато в началото то касаеше предимно растенията, човешкото безумие стигна до клониране на животни, а след няколко крачки и на хора! Една генно модифицирана растителна култура се отразява непредсказуемо на животни и хора, а когато стигнахме до заиграване с човешкото ДНК, всичко излезе извън контрол! Взелите се прекалено на сериозно шепа богаташи като Гейтс, Мъск, Ротшилд, Рокфелер и др. побързаха преди да е изтлял жалкият им животец, да влязат в световната история! Създали преди десетилетия безумен сценарий, опитвали по-рано да го реализират неуспешно, през 2020 г. банкерите и фармацефтичните компании все пак успяха да блокират света! С невиждана медийна агресия те наложиха нечуван терор над хората, заради уж дошлата пандемия от Ковид - 19! Печатайки като вестници милиарди долари, без покритие от злато или ценни книжа, шепата сатанисти  купиха правителствата на десетки държави и с помощта на корумпираните  журналисти  и лекари създадоха невиждан световен хаос! Една част от обикновените хора повярваха на наглите лъжи и манипулации. Създаденият изкуствено стрес успя да снижи имунитета им и да станат уязвими към всякакви заболявания. Те не бяха лекувани в болниците, защото през последните месеци стана модерно да се лекува само ковид! Така хиляди нещастници починаха без лечение, някои от които бяха оставяни да умрат на стъпалата и пред вратите на болниците! Светът,  какъвто го знаехме се срина! Наложиха ни виртуален концлагер, с тенденция да се превърне в реален такъв! Хитлер е  можел само да мечтае за такава световна манипулация и повсеместен терор!

   И следва най-гнусната проява на омраза от едни олигархични кръгове, към други, най-обикновени хора - ваксинациите! Изобщо няма да коментирам, колко непредсказуеми ще са ваксините уж против ковид! Резултата е ясен - медицински зависимости, нежелани заболявания и смърт! Дългата граблива ръка на милиардерите,  вместо както винаги само към джоба на ограбваните от тях потърпевши, се сключва вече и около шията им! Безбройните щети, нанесени от алчността на богаташите спрямо природата, според тях ще бъдат компенсирани от смъртта на няколко милиарда невинни хора! И както винаги, диригентите на този адски спектакъл си мислят, че ще се измъкнат сухи от водата! Обаче никога до сега, в историята на човечеството не е бил прилаган толкова брутален и смъртоносен геноцид, спрямо невинни хора! Хора, които освен да бъдат манипулирани и  лъгани, могат и да мислят! Или поне част от тях…!

     Тук идва и решението на целият изкуствено създаден проблем! Постепенно, отвратени от грубите медийни и политически манипулации, хората ще започнат да се осъзнават и да разбират, че са станали жертви на една шепа ненормални идиоти! Божественото, заложено и у най-обикновения човек ще се пробуди, а с него и божественият гняв! Той ще обедини разделените от интернет хора, да се съюзят срещу естествения си враг - сатанистите! В различни държави и места на земята ще настъпи анархия! В началото тя ще е спорадична и краткотрайна, а по-късно ще прерасне в масови радикални изстъпления! Лъганите и ограбвани в течение на десетки години хора ще пожелаят мъст и ще я получат! Ще се лее кръв до тогава, докато не изчезнат парите, политиците и лъжливите лекари! Веднъж осъзнали силата си, обикновените хора ще престанат да бъдат зависими от банки - кредитори и ще вземат живота в ръцете си! Едва тогава ще се създаде  едно ново, наистина световно правителство, създадено от представители на всички държави! То няма да има за цел да поробва или убива хора, а да обезпечи техният нормален, земен живот! На земята ще има работа и храна за всички! И сладка вода ще има в изобилие, и деца ще се раждат отново! Всичко това ще се случи  между 2021 и 2030 година!

   Човечеството ще оцелее, но след ужасен материален и най-вече духовен катарзис! Сега предстоят едни страшни девет месеца, началото на които може да бъде по-скоро или по-далеч от днешна дата! Всичко зависи от репресиите, на които ще бъдат подложени обикновените хора. „Новият световен ред“, който сатанистите се опитват да наложат наистина ще дойде, но не по техните правила и не по техния план! Защото подражателите на Създателя могат да извършат чудовищни щети на природата и хората, но не могат да съграждат! А това е различието между човека и Бога!

 

   Красимир  Бачков

 




Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. morskipesni - Предложение за оцеляване
20.12.2020 13:31
Ясно е, че (дори статитически!) от "ваксините" ще умрат или непоправимо ще се изродят стотици пъти повече хора, отколо който и да е "вирус" може да сколаса. Направете си по 1 ампула гамаглобулин /профилактично, мускулно, за да оцелеете. Ето, ТОВА е умно и национално отговорно- евтино и ефективно!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1443380
Постинги: 938
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930