Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.01.2021 12:36 - ЗА КАКВО ЖИВЯХА ?
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 397 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ЗА  КАКВО  ЖИВЯХА?

   Като един обикновен човек гледам какво се случва у нас и по света и си задавам ред въпроси, на които трудно намирам логичен отговор! Не съм предубеден, защото никой не ми плаща да защитавам една или друга страна! Просто мисля и търся отговорите! Разбира се, на някои въпроси намирам отговорите и без да ми е дадена конкретна информация. За други отговори  чета, информирам се или се досещам, а най-лесно е да пусна телевизора и да гледам няколко минути новините. Тогава, дори да съм имал някакви съмнения относно нещо конкретно разбирам, дали ме лъжат или има процент истина в това, което съобщават.

    Предполагам, всеки вече се е досетил, че визирам случващото се през последните десет месеца. А то е нещо толкова ненормално, че не мога да го проумея докрай! По принцип, ако някой човек е извършил зло или нарушил закони и правила, трябва да бъде осъден и да бъде лишен от свободата си за определен период от време. Естествено, той бива лишаван от много права и свободи, което смятам за относително правилно. Въпросът, който не ми дава мира е, защо обикновените, нормални хора по земята бяха наказани със забрана да дишат и да се разхождат, бяха затворени по домовете си и им бе отнето правото на труд и свобода на придвижване? Дори да е засечен някакъв вирус се разбра, че той не е нито толкова смъртоносен колкото го рекламираха, нито има нужда от тези ограничения, маски, забрани и глоби! Изобщо не искам да споменавам за това, което се прокламира като ваксини и  нито е окончателно изпитано, нито доказано полезно! За вредите от тези „ваксини“ ще имаме възможност да говорим занапред!

   Друго не ми дава мира! Питам се, защо живяха всички умни хора през вековете, благодарение на които човешката цивилизация достигна определени постижения и направи живота ни по-добър и лесен? Защо  доказваха своите научни трудове  и изобретения Аристотел, Галилей, Александър Бел, Мария Кюри, Леонардо да Винчи, Исак Нютон, Алберт Айнщайн, Майкъл Фарадей,Никола Тесла и още десетки световни гений? Защо създаваха своите невероятни платна и скулптури Микеланджело, Рембранд, Пикасо, Моне, Мане, Роден, Ван Гог, Донатело, Рубенс, Шишкин, Златю Бояджиев, Владимир Димитров - Майстора и стотици други? Защо писаха най-прекрасната музика под звездите Моцарт, Бах, Шуберт, Бетховен, Вивалди, Шопен, Чайковски, Хендел и пр.? Защо пяха ангелите от „Абба“, „Бийтълс“, „Пинк флойд“, „Куин“, „Лед Цепелин“, „Диана експрес“ и „Тоника“ така, че да се извисим до звездите и усетим, какво значи свобода в най-съвършеният и смисъл? Защо Александър Флеминг трябваше да създава пеницилина, а Хенри Форд автомобила? Нали за да живеем по-дълго и да се радваме на възможността, да пътуваме навсякъде по света? Защо братята Райт, Цветан Лазаров, Асен Йорданов и Луи Блерио ни издигнаха над облаците и ни накараха да се почувстваме почти като боговете? Защо загинаха Христо Ботев, Васил Левски, Робеспиер, Жана д,Арк и Нелсън Мандела?

……….. Не искам да продължавам, защото нещо ме стяга за гърлото!

   Не мога да повярвам, че след целия човешки възход в науката, изкуствата и човешката свобода идва момент, в който ще бъдем ограничавани и наказвани за нещо измислено като претекст, за повсеместен, световен терор?! Че по телевизиите, радиата и вестниците ежечасно ще бъдем затрупвани с лъжи!!! Че политици и скрити манипулатори ще ни забраняват да работим, да се разхождаме, да се събираме и да живеем нормално!!! Че дотам сме обезумели, та  да казваме на бялото черно и сами да се осъждаме на затвор и дори смърт?! НЕ, НЕ  и  пак НЕ!!!

  Не затова живяха великите личности преди нас! Не затова отдаваха труда, свободата и дори живота си! Не за да бъдем лъгани и плашени, да ни глобяват и наказват, само защото сме нормални хора и искаме да се трудим, живеем и обичаме НОРМАЛНО!!!

   Ако някой е толкова глупав, че да вярва в призраци, негова воля! Аз вярвам в истинския живот, а той е по-силен от всякакви безумни лъжи, манипулации и забрани! В течение на векове хората с телата си са оцелявали в сурови климатични и обществени условия, в пряк досег с бактерии, вируси и всякакви заболявания! Имало е действително страшни  болести, от които са загинали милиони хора и въпреки това нашата популация продължава! Човешкият организъм е изградил достатъчно успешни начини да се справя с тези проблеми и няма нужда ние да се месим в неговата структура! Единственото, което в момента се иска от нас е ДА МИСЛИМ И ДА НАМЕРИМ ДОСТАТЪЧНО КУРАЖ, ЗА ДА СЕ БОРИМ СЪС ЗЛОТО!

   Ако не сте се досетили кои институции и хора олицетворяват злото по света и у нас, веднага идете и се ваксинирайте….!

  Красимир  Бачков

 




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1450498
Постинги: 939
Коментари: 768
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930