Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.01.2021 11:42 - САМОТАТА Е РАВНА НА СМЪРТ !
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 463 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

САМОТАТА  Е  РАВНА   НА  СМЪРТ!

         Знае се, че за нивото на едно общество се съди по отношението му към децата, старците и болните хора. Обществото в една държава, това сме ние! Когато времето е слънчево, има достатъчно работа и живота си тече нормално, не се замисляме особено за тези три групи хора. Обикновено се сещаме за тях преди големите празници. В такива условия на тях им е относително лесно. Когато дойде зима обаче, нещата се променят. Особено страшно става за тези деца, възрастни  или болни хора, които са сами! Да не говорим, какво се случва с тях по време на война или „пандемия“, което е едно и също!

  Настанени в детски, старчески домове или пансиони, те са абсолютно зависими от персонала, който е длъжен да се грижи за тях, за което съответно получава заплата. Те са беззащитни и в много случаи отношението към тях е нечовешки жестоко! Персонала в такива заведения често краде от храната на подопечните си, не се грижи за хигиената им, а понякога ги ругае и дори бие! Всичко се случва зад стените на тези „кукувичи гнезда“ и обществото не може да разбере за случващото се. В редки случаи  се стига до разкриване и изобличаване на недобросъвестни служители. Обикновено те биват най-много уволнявани, а ситуацията за пострадалите дори се влошава след това. Сравнени с условията в един затвор излиза, че в детските и старческите домове е много по-страшно , отколкото зад решетките! Затова животът на тези места почти няма стойност!

    Сега, когато следствие натрапената от определен кръг същества и медиите пандемия, повечето хора по земята са ограничени в правата и свободите си, съществуването на самотните деца, старци и болни се превръща в ад! Разбра се, че населението по земята е прекалено нараснало  според някои фактори и трябва да се редуцира. Това свали стойността на обикновения човешки живот, да не говорим за този на самотните деца, старци и болни хора! Вече всеки нормален, мислещ човек е наясно, че срещу човечеството се води война! Кромид не е нито толкова страшен, колкото го рекламираха политиците и журналистите, нито толкова смъртоносен! Естествено, повярвалите в гнусната манипулация са снижили имунитета си, от създадения изкуствено стрес. До момента  доста от тях се разболяха и починаха, а за тези, които оцеляха, са приготвени „ваксини“. Всеки глупак или наивник ще се ваксинира и ще стане жертва на пъклените замисли, на организаторите на това световно зло! От една страна това не е толкова зле, защото никъде по земята глупаците не са на почит и всеки гледа да се спаси от тях! От друга страна обаче, корумпираните правителства ще се възползват от възможността, да ваксинират беззащитните и слабите! По този начин „управниците“ ще спестят милиони левове от пенсии и разходи за грижи по тях! Така захвърлените деца по домовете, нашите бащи и майки в старческите домове ще бъдат първи „ваксинирани“, естествено за тяхно добро! Убеден съм, че много от тях доброволно и дори с радост ще се оставят да бъдат ваксинирани, за да могат по-бързо да приключат агонията си тук на земята!

     Войната никога не е била нещо добро! Дори да е под форма на пандемия или ваксиниране, освен до смърт на милиони хора, тя ще доведе до невиждана жестокост  и безумие някои от изпълнителите на мократа поръчка! Те ще бъдат следващите жертви, дори да са успели да се предпазят от ваксината! Те няма да успеят да похарчат получените мръсни пари и ще последват  тези, за които са се „погрижили“ преди това!

    Накрая, все пак това изкуствено създадено безумие ще свърши! Тези които оцелеят, ще се срамуват да се гледат един - друг в очите! Защото всички ще са загубили свои близки! Катарзисът след това едва ли ще промени нещо! Защото хората ще са наясно, че война може да се води не само със саби и патрони, но и с „ваксини“!

  Друг е въпросът в момента! Дали обикновените, нормални хора могат да се изправят срещу своите врагове и да върнат свободата и правото си на нормален живот?! Ако човечеството успее знам, че мирът след това ще продължи много дълги години! Ако обаче сме загубили куража и способността си да се защитаваме и борим, ще свършим дните си също като децата, старците и болните - САМОТНИ !

    А самотата е равна на смърт…!

 

 Красимир   Бачков

  




Гласувай:
3


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. morskipesni - Очаквам големи трагедии след "ваксинирането".
06.01.2021 16:46
От моято административно-информационна позиция, всичко ще "цъфне" скоро, до една година.
цитирай
2. jitanosten - Морски песни
06.01.2021 18:36
morskipesni написа:
От моято административно-информационна позиция, всичко ще "цъфне" скоро, до една година.


Дано си прав, приятелю! Колкото по-скоро изобличим световните лъжци, толкова по-добре за нас!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1448644
Постинги: 938
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930