Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.01.2021 12:19 - Ела при нас, Господи!
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 466 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Ела  при  нас,  Господи!

Повечето хора, които се срещат по улиците и в магазините за хранителни стоки, са със сведен поглед. С маските на лицата те изглеждат на хора, спасили се от някакво бедствие. Очите им са присвити и пълни с недоверие или откровено уплашени. Няма усмивка, няма закачка в погледите! Има недоумение! Има неразбиране от спуснатите ограничителни и забранителни мерки, от хилядите повтаряни денонощно лъжи в медиите и цялата безумна ситуация, стоварила ни се сякаш изведнъж на главите!

   За хората, следящи финансовото  и икономическо положение на запад няма нищо случайно! По-скоро е закономерно, с оглед изминалите първи двадесет години,  на двадесет и първи век. Стигнал промишленият си апогей в края на двадесети век, Западът се опита да запази статуквото с изнесеното производство, в държави от третия свят или такива от бившия соцлагер. Не така стоеше въпросът с неудачното неолиберално управление в редица държави на запад! Кризите се редуваха една след друга и бяха все по-всеобхватни и заплашващи социалния мир. Като вземем финансовата криза през 2007 - 2008 година, изнасянето на богатството на олигарси от различни държави в офшорки, все по-задълбочаващите се екологични проблеми и непрекъснато затъващите системи на образование и здравеопазване, се стигна до вкарване на мигранти в сърцето на Европа и залагането им като експлозив, за утвърдените от векове християнски ценности. Неолибералите  принизиха човешките взаимоотношения до обикновено купуване и продаване, превърнаха хората предимно в консуматори и издигнаха конкуренцията в култ. Последиците не закъсняха. Пазарът, който у нас придоби облик на битак, започна да диктува модата на новото време, а тя в основния си смисъл бе, че всеки получава това, което заслужава! Новобогаташите изведнъж навириха нос и се обявиха за успешни бизнесмени и личности, независимо, че доста от тях нямаха нито нужното образование, култура, нито качества или таланти, за падналото им като от небето богатство! Причините бяха елементарни - парите им бяха натрупани с кражби от разсипани фабрики, заводи, банки и различни бивши, държавни организации. По-късно милионерите никнеха всеки ден, благодарение на „усвояването“ на еврофандове, общински и държавни ресурси. Политиката се превърна в най-успешният бизнес не само у нас, но и по света! Необятната бюрокрация на европейски Брюксел се наложи над държавите образуващи общността и в явното си морално и битово разложение послужи като модел на нашите пишман управници. По телевизията започнаха да дефилират разни недоразумения, участници в реалитита, фолкзвезди, плеймейтки,  недорасли социолози и политикани. Започна такова масово опростачване и чалгализиране на обикновения зрител, че сегашната безизходица е абсолютно очаквана, от всеки трезво мислещ и следящ събитията по света и у нас човек. Беше наложено тълкуването, че бедните хора сами са виновни за състоянието си, независимо талантите, образованието  или качествата им. Това ерозира желанието за честен труд и обучение, подкопа моралните устои в обществото и наложи фалшиви жалони за успеха.

   По този наклон Западът се засилваше с всяка изминала, следваща година, докато се разбра, че набраната инерция ще го разбие тотално! И тогава изпълзяха сатанистите и решиха, че с нацистките методи на дълбоката държава, трябва да превземат света!Шепата милиардери, църковни, политически и медицински авантюристи решиха, че ако събитията стигнат до своя логичен край, който е фалит за САЩ и редица западни държави, ще последва съд за тях! Фамилиите, грабили света десетилетия наред, щяха да си получат заслуженото и везните в световното господство рязко щяха да се наклонят, в полза на Китай и други азиатски държави. Така, по вече създаден холивудски сценарии се пристъпи към обявената пЛандемия, заради уж смъртоносния кРомид! В Русия също се вихреше финансово разложение, затова карантината не отмина и тях. Почти незасегнати от измислената епидемия останаха държави като Виетнам, Монголия, Куба, Южна и Северна Корея, Тайван, Пакистан, Занзибар и дори Индия! Количеството на заразени или починали от кромид бе толкова незначително, че изобщо не заслужаваше да бъде обсъждано! След почти година изкуствено насаждане на страх и уникални  медийни манипулации се разбра, че епидемията е политическа и най-вече финансова! Невижданият и нечуван терор в страните, подчинени  или купени от различни частни фондации, монополи и институти, има за цел да подчини, а ако не успее да унищожи  обикновените хора, с този или други изкуствено създадени щамове. Ваксините са следващото средство, благодарение на което вместо да бъде осъден убиецът, ще бъде отстранена жертвата! Неолибералните паразити финансират поредица медицински, биологични или генни промени не само в животните и растенията, но и в човека, не за да подобряват неговото здраве  и живот, а за да  го подчинят и се превърнат в негови световни господари! На тях не им стигат парите и властта, те искат да диктуват както живота, така и смъртта! Те няма да се спрат пред нищо, независимо, че целите им вече са ясно видими и разбираеми от всеки мислещ човек! Ще използват до край инструментите на властта, медицината и дори полицията или военните, за да неутрализират хорската съпротива! Със сила ще се опитат да наложат едно ново робство, от което едва ли някой може да се измъкне!

   Независимо, че все повече хора по света и у нас разбират измамата с пландемията, примката се затяга и неизбежно ще се стигне до радикални сблъсъци! Планетата се тресе от напрежение и само избухването и разрушаването на изкуствено наложения терор над хората ще реши проблема! Другият начин е Бог да слезе при нас! Да завихри много бури и урагани, да предизвика наводнения и земетресения, при които всички хора да осмислят и разделят истинските от измислените опасности! Защото продължаващите локдауни, парцалите върху лицата, „ваксините“, масовите забрани за работа и живот, ще доведат до много по-страшно разрешаване  на създадения до момента кошмар! Светът, с който сме свикнали си отива с всеки изминал час! Повечето хора по земята не са готови за това, което се задава и доста от тях ще се примирят и умрат. Въпросът е, тези които оцелеят да се съберат заедно, за да отстранят веднъж завинаги организаторите на сегашния ужас! След това е ясно - всичко ще започне отново с любов, свобода и въображение, каквито естествено са заложени у човека!

   Красимир  Бачков




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1451285
Постинги: 939
Коментари: 768
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930