Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2021 12:58 - ГАДНО, НО С КЕФ !
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 514 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ГАДНО,  НО  С  КЕФ!

         Богаташите по света имат само едно призвание към останалите хора! То е нещо като девиз: - „Не се отпускайте! Ако мислите, че всичко ви е наред, грешите! Ние сме тук и ще ви осигурим предостатъчно страх, проблеми и несигурност! Ще отровим психиката и тялото ви, за да не можете да се наслаждавате на живота! Наши слуги са вашите правителства, лекари и полиция! Ние ще ви тормозим, докато не признаете, че сме нещо повече от вас!

         Всъщност, това, което имат повече от останалите, са парите! Те им осигуряват безмерна власт и липса на наказания, за стореното зло! Ако приберете и последната стотинка на който и да е милиардер, той ще е много по-беззащитен и смотан, от последния неудачник на планетата! Нито един от богаташите няма да оцелее дори половин година, оставен сам да се оправя в живота! В този живот, чиито правила пишат основно богатите! Затова  всеки обикновен, нормален човек трябва да се запита: - „С какво съм по-лош аз, от Рокфелер, Ротшилд или Бил Гейтс? Поставени при равни условия с някои от тях, няма ли да съм победител в преодоляването на какъвто и да е проблем?“

       И ако е разбрал отговора, следва друг въпрос: - „След като богаташите са 1 - 2 % от населението на земята, защо всички останали хора се подчиняват на явни безумия и наложен терор?“

Никоя власт или полиция не могат да се изправят срещу справедливите искания на един народ! А те са прости - възможност за труд, пътуване и пълноценен живот! Обикновените, нормални хора са склонни да обичат и да бъдат обичани! Омразата е присъща на богаташите, защото те няма как да си купят обич! Не могат да получат от никого искрено приятелство, нито вярност! Защото те също не се продават или купуват! И какво излиза всъщност?

ЧЕ ВСИЧКИ ИСТИНСКИ, СТОЙНОСТНИ НЕЩА НА ЗЕМЯТА, НЕ СЕ КУПУВАТ ИЛИ ПРОДАВАТ! НАД ТЯХ НЯМАТ ВЛАСТ НИТО ПОЛИТИЦИТЕ, НИТО БОГАТАШИТЕ, НИТО ПОЛИЦИЯТА!

      Така всеки обикновен човек в по-голямата част от  живота си, е по-щастлив от който и да било милиардер на планетата! Обикновено обичта  е спрямо някой с име, а злобата е почти винаги анонимна! Затова обявяването на локдауни и всякакви забрани на хората да работят и живеят свободно, са продиктувани от хора без лице и име! Затова тая шепа анонимни злодеи се опитват по всякакъв начин да отровят и вашият живот, УЖ ОТ ЗАГРИЖЕНОСТ ЗА НЕГО! Използват подставени лица в корумпираните правителства и с тях ви налагат омразата си! Независимо, че притежават пари да купят всичко, на тях не им е вкусно нищо, нито за ядене, нито за пиене! Последният клошар се наслаждава неимоверно повече на намереното парче кифла в контейнера за смет, а черния хайвер горчи на богаташа!

   Знам, че всеки се стреми към повече пари, точно за да си осигури възможно повече свобода и облаги! Напоследък все повече хора на земята разполагат с достатъчно пари, за да се почувстват почти равни на милиардерите. Ето, точно за това богатите злодеи се опитват да отдалечат границата между тях и останалите хора! Стигнали са до там, че вече посягат и на живота ни!

   ХОРА,  МИСЛЕТЕ !

ЖИВОТЪТ НИ  Е  ДАДЕН  ОТ БОГ! НИКОЙ  ДРУГ  НЯМА  ПРАВО  ДА  НИ ГО  ОТНЕМА,  ПО  НИКАКВА ПРИЧИНА!

СВЕТОВНАТА ПЛАНДЕМИЯ  Е ЛЪЖА!  БОРЕТЕ  СЕ ЗА СВОБОДАТА И  ЖИВОТА  СИ!

 Красимир  Бачков




Гласувай:
4


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. morskipesni - Лъжа и то-дърта, циганска лъжа!
18.01.2021 14:12
Слава Богу, моите познати и приятели в България и по света са наясно! Все ми се струва, че тия 1-2 % свръхбогати рептилии могат като нищо да се продънят в Пъкъла!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1450793
Постинги: 939
Коментари: 768
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930