Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2021 14:22 - СВЕТОВЕН ПОЗОР !!!
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 417 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

СВЕТОВЕН  ПОЗОР !!!

         От малък са ме учили да не лъжа и да не крада! По онова време имаше нравствени ценности, които поне за пред хората се спазваха. В училище ни учеха да бъдем добри, да се учим и да помагаме на възрастните хора, както и  че при изключителни обстоятелства човек може да загуби дори живота си, за нещо по-ценно - СВОБОДАТА! Даваха ни примери с Левски, Ботев,  Жана, д, Арк,  кап. Петко и още много воеводи, отдали живота си, за да живеем ние сега в един по-свободен и добър свят! Опитваха се да ни набият в главите и някакви принципи  на социализма и комунизма, но дори тогава, дори по детски наивни, ние ги игнорирахме, защото разбирахме, че ни манипулират.

         Опитвайки се да мислим логично за света и хората в него, ние бяхме научени, че живота се движи във възходяща градация. Смятахме, че колкото по-технологически и научно развити ставаме с годините, толкова по-лесен и приятен ще е животът ни. Дойде ерата на компютрите и в началото ни убеждаваха, че с тях и интернет, съвсем ще цъфнем и вържем. Медицината акцентира на различните нови лекарства, антибиотици и хранителни добавки.  Разви се генното инженерство, а покрай него се появиха  стотици сурогати, заместващи естествените храни. Така лека - полека определена група манипулатори форматираха съзнанието на хората по света. Всички бяха уверени, че новите технологии са за добро. Къде наистина, къде на лъжа, полетът на човечеството продължаваше уж нагоре. Докато стигнахме знаменателната 2020 година….!

         Още в началото на тази лоша за всички година, Световната Финансова Олигархия, заедно със СЗО, по нацистки гнусно обяви пандемия от  Кромид и затвори десетки държави по света! Създаде се изкуствено извънредно положение, свързано уж със страшната зараза на новия вирус! Корумпираните правителства на държавите услужливо започнаха да пригласят, по всички спуснати им опорни точки! Частните телевизии, радиа и вестници получиха милиони долари субсидии, за да манипулират хората в тази посока. Признавам, че в живота си не помня по-зверска медийна агресия! Като дрогирани, водещите по телевизиите бълваха хиляди лъжи на ден, с цел да убедят зрителите си в опасността на модерния вирус! Фабрикуваха се фалшиви кадри, продажни лекари менторски обясняваха, колко застрашен е живота на всички и как те „геройски“ се грижат за нас! Спуснатият сатанински план се обслужваше перфектно, защото за това всички получаваха перверзно много пари! И за да бъдат убедени обикновените хора в гигантската лъжа, в болниците спряха да лекуват от всичко друго, освен кромид! От липсата на лечение умряха по стълбите и в коридорите на болниците стотици нещастници! На други бяха изгорени дробовете с кислород, а при трети се използваха антибиотици и други лекарства, съвсем неподходящи за болестите им! Отделно стресът и ограниченията за придвижване, разходки , пазаруване, работа и учение сваляха имунитета на всички, като във филм на ужасите! При това, без този вирус да е бил някъде изолиран!!! Реално Кромид бе един от десетките вируси, с които сме обградени всеки ден, но бе използван като ПСИХИЧЕСКО  оръжие срещу нас! Баламите хукнаха да купуват по 120 лева тестове, които отчитаха фалшиви положителни резултати и те примираха от страх за жалкия си животец. След месеци на медийна пропаганда и дезинформация, хората започнаха да проглеждат! Те разбраха, че Кромид всъщност е един тунингован грип и нищо повече! Нашето и други марионетни правителства лъжеха на поразия и по всякакъв начин се опитваха да стресират хората, но ИСТИНАТА не може да бъде скрита! Пандемията е финансова, а не медицинска и това, което през последната година се упражнява по света е чист фашистки терор! Артистите Борисов, Мутафчийски, Кунчев и Ангелов могат да се напъват до посиняване, но вече няма кого да излъжат! Естествено глупавите и природно страхливи хора могат да се прекарат и да се ваксинират, разбира се! Оказа се, че не само у нас, но и по света те не са никак малко! Така, редуцирането на населението ще се осъществи ефикасно!

   Въпросът е, как всички останали ще отвърнем, на обявената ни война! Клаус Шваб, Бил Гейтс и Световната финансова Олигархия дори не крият злодейските си намерения, спрямо всеки нормален човек на планетата! С ваксини, измислени нови щамове и рестрикции, те ще се опитат да ни заробят, точно както в лошите приказки! След „Новите дрехи на царя“, която приказка гледаме вече цяла година, ще ни разкажат нови, една от друга по-гнусни и опасни за здравето и живота ни! След като хиляди хора не могат да работят, да се изхранват и да плащат дълговете си, ние ще бъдем принудени или да изпълняваме сатанинските нареждания на шепата властни изроди, или да се опълчим на слугите им в собствените си държави!

Принизени сме до такова безумно падение в хуманитарен и социален план, че нищо друго освен радикална съпротива няма да ни помогне!

НИКОГА  ДО  СЕГА  ЧОВЕЧЕСТВОТО  НЕ  Е  ПАДАЛО  ТОЛКОВА  НИСКО!  НИКОЯ  ВОЙНА  НЕ  Е  БИЛА  ТОЛКОВА ГНУСНА  И  ПОДЛА!  УЧАСТВАМЕ  В  СВЕТОВЕН ПОЗОР, ЗАЩОТО  СЕ  ПОДЧИНЯВАМЕ  НА  ЗАПОВЕДИ,  КОИТО  НИ УБИВАТ!  ХОРА,  УМЪТ  СИ  ЛИ  ЗАГУБИХТЕ,  ЧЕ  ВЯРВАТЕ  НА  ЯВНИ  ЛЪЖИ?!

     Сега разбирам, че всичко на което са ме учили в живота, е било лъжа и лицемерие! Силата е единственото нещо, което може да ни осигури свобода, спокойствие и нормален живот! Живеем в джунгла, където по-силните изяждат или просто убиват за кеф по-слабите! Няма цивилизация, няма наука, няма култура! Има манипулации, лъжи и насилие, има скрит и явен терор, прикрит под „грижа“ за здравето и живота ни! Хора, използвайте си ума, за да намерим начин не само да оцелеем, но и приключим тази война в наша полза!

БОГ  ДА  НИ  ПАЗИ !

Амин!

 

Красимир  Бачков




Гласувай:
5


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1430326
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031