Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.02.2021 15:15 - ВИХРЕЩА СЕ ПРОСТАЩИНА !
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 756 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ВИХРЕЩА  СЕ  ПРОСТАЩИНА

 

         Понякога се питам,  при толкова много простаци и крадци накуп, как може да имаме още държава? Всъщност, тя и държавата ни е като народа, а правителството е лицето на това, което представляваме. Сбирщина от крадливи, лъжливи, некадърни и нагли тарикати, без капка срам и чувство за мярка, но с огромни претенции  се правят, че ни управляват! А ние търпим….!

   Освен това се налага да ходим с парцали на устата, за да се вижда отдалече, че сме смирени и покорни роби! Непрекъснато по медиите ни зомбират да се ваксинираме, защото видите ли, ваксините щели да ни „спасят“ от кромида! Според онова недоразумение М. Габриел ваксините дори „лекували“, при това не нещо незначително, а рак!!! Питам се, колко ненормално алчен и малоумен трябва да си, за да прокламираш подобни лъжи?! Чудя се, откъде се пръкнаха толкова много овластени идиоти, та един през друг се надпреварват по телевизиите да лъжат и манипулират хората?! Имам усещането, че от година насам живея в някаква СВЕТОВНА  ЛУДНИЦА!

   Простичко, но категорично заявявам!

 НЕ  ВЯРВАМ  НА  ИЗМИСЛЕНАТА  ВИ   ПЛАНДЕМИЯ! НЯМА  ДА  СЕ  ВАКСИНИРАМ,  НИТО  ДА ДАМ   ДА  ВКАРВАТ  ТАЯ  ОТРОВА  В  НЯКОГО  ОТ  БЛИЗКИТЕ  МИ! АКО  СЕ  НАЛОЖИ,  ЩЕ  СЕ  БИЯ  С  НЕНОРМАЛНИЦИТЕ,  ЗАРАДИ  ПРАВОТО  СИ  НА СВОБОДА  И  ЖИВОТ! 

    Не  преча на никого да си  сложи  и  десет ваксини, ако иска! Да си вярва в кромид и всякакви щуротии! Да ходи с маска на устата, на очите и дори отзад ако иска да си сложи още една! Но, ДА  НЕ  МИ  ВМЕНЯВА  ВИНА  И  ДА  НЕ  СЕ  ОПИТВА  ДА  ПРЕЦАКВА  И  ДРУГИТЕ, САМО  ЗАЩОТО  САМ  СЕ  Е ПРЕЦАКАЛ,  ЗАРАДИ  СТРАХ  ИЛИ ОБИКНОВЕНА  ПРОСТОТИЯ!

   НИКОЙ  ОСВЕН  БОГ  НЕ  МОЖЕ  ДА  НИ  СЪДИ,  НИТО  ДА  ОГРАНИЧАВА  ПРАВАТА  НИ  НА  СВОБОДЕН  ЖИВОТ!

 

   Красимир  Бачков

 




Гласувай:
4


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1431120
Постинги: 937
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031