Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.03.2021 14:24 - ВМЕСТО РАЗКАЗ...
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 473 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ВМЕСТО   РАЗКАЗ….

Днес 20 март 2021 г. в много държави по света бе обявен протест против  ограничаването правата на хората уж заради пландемията, изкуствено създадения геноцид спрямо абсолютно невини човешки същества и гнусните мерки срещу тях. Всеки нормален човек с мозък в главата си, който обаче го използва по предназначение  вече е наясно, че започналата преди година война ще продължи неопределено време. Вложени са толкова много финансови ресурси в манипулирането и зомбирането на хората по земята, че няма как организаторите - злодеи да спрат, преди да са постигнали поне частичен резултат. Единственият начин ние да дадем  някакъв отпор засега е мирния граждански протест! Възможно повече хора да излезем по площадите и да заявим на глас, че не вярваме на лъжите и изкуствено нагнетяваната от медиите паника и страх. И воден от тази идея се опитах да събера съмишленици във Варна. Преди месец успяхме да се съберем петнадесет човека за основаването на алианс и смятах, че сега ще имаме повече последователи. Вярно, че съм блокиран за пореден път във Фейса за месец и не мога да съобщя на достатъчно хора но смятах, че всеобщите призиви за протест ще изкарат хората на улицата.

   Какво смятате, че се случи днес по обяд във Варна?

   Случи се НИЩО!!! Едно голямо НИЩО се случи, защото на българина му е през онази работа, дори когато става дума за здравето и живота му! Българина е като полусварената жаба в казана и вече дори не желае да квака! Внушено му е от мисирките и пишман политиците, че нищо не зависи от него и трябва да си трае, докато му дойде реда! Кой ред ли? Ами, докато го притиснат до стената да избира да се „ваксинира“ или остане без работа! До тогава, докогато  спрат детето му от училище, защото не му е направен тест или не е ваксинирано! Докато не му вземат и последната стотинка за маски, тестове и дезинфектанти! Докато не умре от всичко друго, но не и от „ваксините“!!! Защото вече от година в търговските заведения, кой знае защо наречени болници се лекува само кромид и всички са заразени и болни само от него, но кой знае защо, след „ваксиниране“ срещу кромид, хората  се изхитряват и мрат от други болести…!

   На центъра във Варна се бяха събрали двайсетина човека за протест! С една малка уредба двама - трима мъже и още толкова жени призоваваха всички да се борят за отнетата свобода! И какво мислите, че се случваше? Ами, наоколо се разхождаха безгрижно различни хора, подминаваха дори без да се спрат и послушат, все едно бяха на друга планета! На тях изобщо не им пукаше нито за отнетата им свобода, нито за погазените им права, нито за това, че шепа корумпирани политици и лекари се опитват да ги унищожат!!! Ние четиримата от нашия алианс се присъединихме, но ефекта бе нулев, разбира се!

   И тогава разбрах, че тези повече от 30 статии и 20 разказа, тематично написани за да отворя очите на слепите, за тази изминала година са на халост! Както винаги много хора смятат, че ще оцелеят по втория начин! Ще дадат някой лев на докторите да вземат бележка, че са ваксинирани и ще минат гратис! Че другите може да пукнат от „ваксините“, но те ще се спасят, защото са по-хитри и досега номерата им са минавали! И както винаги ще се спасят поединично, а другите кучета ги яли…!

   Уви, този път сметките им няма да излязат! Тази война е замислена и се води от отчаяни психопати, в ръцете на които са парите и властта, продажните правителства и техните слуги! Тези изроди са решили да ни изтребят и няма да се спрат пред нищо, за да го постигнат! Ограниченията и терора ще стават все по-жестоки и гнусни, защото сме безразлични с всичко случващо се!!! Вече знам, че скоро градовете ще опустеят, а живота ще се изроди до неузнаваемост! Конспиративните теории, отричани от всички допреди дни са ужасна реалност, от която просто няма къде и как да се скрием! След като нямаме кураж да защитим здравето и живота си, както и на нашите близки, ние просто ще бъдем убити…! Не за друго, а защото не можем да докажем, че заслужаваме да живеем!

    Ако обича, последният да угаси лампата….!

 

        Красимир   Бачков




Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1430707
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031