Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2021 09:33 - КЪСАТА ПАМЕТ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 304 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

КЪСАТА  ПАМЕТ  НА  ЧОВЕЧЕСТВОТО

   Преди малко повече от сто години човечеството изпада в положение на истинска пандемия, следствие появилият се испански грип / инфлуенца /. Грипът е бил доста сериозен и от него са починали много хора. Болестта е засягала предимно млади и здрави хора, със силна имунна система. Всъщност, в 90 % от случаите, смъртта е настъпвала следствие свръх реакция на имунната система, спрямо организма на заболелия от грипния вирус. Това се е случило защото едни велики „спасители“ са решили да поставят ваксини на застрашените от заболяване. Впоследствие измират между 3 и 5 % от хората на земята / населението тогава е било около милиард и половина /, като оцеляват предимно тези, които не са ваксинирани. Грипът нарекли испански, защото единствено в Испания пресата не налагала цензура в информацията за заболяването. Така излизало, че в Испания имало много повече смъртни случаи, в сравнение с Германия или Франция, където просто било забранено да се говори за болестта и пораженията от нея. В общи линии испанският грип обхваща почти цялата планета, макар огнището на заразата да е в Южна Америка. Няколко европейски златотърсачи отварят гроб на „сапа инка“ някъде в Перу и се заразяват с този грип. Успяват да стигнат до Северна Америка и Европа, където заразяват други хора и епидемията пламва. Вирулентността на испанския грип е сериозна, а след ваксинирането на голям брой хора се превръща в достоен конкурент на черната чума, вилняла доста преди това на земята. Толкова за онова време и тогавашните „спасители“, използвали „ваксини“ за изцеление от болестта…!

    Сегашният кромид, независимо изкуствено създаден или естествен, е десетки пъти по-безобиден във всяко отношение от испанския грип. Всъщност, този вирус е поредният, използван в последните двадесетина години, за да се наложи масов терор на човечеството! На въпроса кому е нужно ограничаване правата и свободите на обикновените хора, е лесно да се отговори! На шепа богати психопати, притежаващи 80% от богатствата и властта на планетата, които обаче не са им достатъчни, затова се стремят да се превърнат приживе в богове! Обикновено хората вярват в измислени богове и рушат истинския бог - природата, затова Гейтс, Шваб, Мъск, Ротшилд и пр. самозабравили се изроди отдавна плануват абсолютното си господство над човечеството! Те желаят да притежават душите и живота на хората, както и да се разпореждат с тях по свое усмотрение! През последните двадесетина години те опитват различни грипни щамове / свински грип, птичи грип, спин и др. / за да налагат локдауни, но едва миналата година им се получи успешно. Причините са комплексни - вече всеки втори човек на планетата има мобилен телефон, благодарение на който получава информация и може да бъде манипулиран и зомбиран ефективно, повечето от правителствата на държавите са подкупни и подвластни на американските и европейските олигарси и не на последно място, обикновените хора са със снижен праг на естествена защита, благодарение на компютрите и липсата на пълноценен контакт с природата! Така шепата психопати се опитват да прекроят света и да превърнат всички в биороботи, като го постигнат чрез „ваксиниране“! За никого не е тайна, че с „ваксините“ в хората се вкарва чуждо ДНК, последиците от което са непредсказуеми напред във времето. Докато учените се заиграваха със царевицата, соята, доматите и овцата Доли, положението все още се търпеше, но когато прескочиха границите на нормалното и посегнаха към човека, всичко излезе от контрол! В момента медицинския фашизъм налага чрез „ваксини“ хората да са следващия продукт на ГМО! Идеите са на абсолютни ненормалници като Бил Гейтс, според който населението на земята трябва да се редуцира поне със 70% в следващите 5 - 10 години! Този безумец дори се опитва да затули слънцето, без да е наясно с последиците от садистичните му експерименти! Той и бандата край него приличат на деца, седнали край огромен резервоар с бензин, в който хвърлят запалени клечки кибрит,  за да видят какво ще се случи! Въпросът в случая е друг! Защо седем милиарда души се подчиняват на шепа луди хора, след като поне на половината им е ясно, че пландемията е изкуствено наложена чрез медиите, правителствата и корумпираните лекари? Толкова беззащитно ли е в момента човечеството?!

   Всеки знае, че един нож може да се използва да се отреже филия хляб, но и да се наръга смъртоносно човек! В момента съвременните технологии, от изключително полезни за хората, се превръщат в оръжие срещу тях! Това се прави целенасочено, за да се промени финансовия код и зависимостта на човечеството от шепа злодеи! Това е своеобразен тест за оцеляване! Който не е загубил способността си да мисли и да се бори за живота си, има шанс да оцелее в следващите десет години! Тези, които сляпо вярват на лъжците от медиите, правителството, НОЩ и пр. ракови образования, ще се превърнат в кръстоска между ряпа, кенгуру и човек, и едва ли ще имат удоволствието да бъдат нормални или живи хора вече! Всичко е въпрос на доверие, а е немислимо разумен човек да се доверява на отровна змия, отстояща на педя разстояние от него!

 

   Красимир  Бачков




Гласувай:
3


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1450265
Постинги: 939
Коментари: 768
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930