Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.03.2021 13:02 - МАЛКИ ПРИКАЗКИ ЗА ГОЛЕМИ ИДИОТИ
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 976 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

МАЛКИ  ПРИКАЗКИ  ЗА  ГОЛЕМИ  ИДИОТИ

Андерсен и братя Грим пасти да ядат, в сравнение с Гейтс и Шваб! Съвременните приказки четем от Интернет и ни ги разказват по телевизията. Използвайки психиатрични изследвания върху човешкото поведение, горепосочените изроди, наречени от мен за по-кратко Злодеите  разбират, че по-голямата част от хората биват привличани от забранени и опасни за живота и здравето им неща. Факт е, че когато открито предупреждаваш за опасност, много хора нарочно отиват към нея! Психологическите обяснения за тази реакция са много дълги и изпълнени с професионални термини, затова ще посочвам само крайните резултати от всеки експеримент. Доказано е, че когато от много различни източници до един човек стигне някаква информация, дори тя да е абсолютна лъжа, след известно време той я приема за истина. Обратният вариант също е валиден. Ако открито представяш нещо наистина ужасно за някого, но посееш съмнение спрямо него, то човека веднага се хваща за съмнението, защото така се самозалъгва и успокоява. Изобщо, всеки човек се опитва да осигури за тялото и ума си някаква илюзорна сигурност, дори с цената на здравето или дори живота си. Тук възниква противоречие между привлекателните опасности и опасната „сигурност“. Това на пръв поглед противоречие е заложено генетично у човека и се изразява най-вече в любопитството му към всичко непознато. Всеки човек е изтъкан от противоречия и в душата на всеки се борят доброто и злото, като не винаги си даваме сметка за това. Приемаме тези нравствени категории, както приемаме смяната на нощта с ден и нищо лошо случващо се край нас не може да ни учуди. Напротив, учудваме се от добротата и милосърдието на някого, защото те са изключително редки, особено когато не са афиширани! И така стигаме до опитите на Злодеите, които използвайки парите и властта си, решават да обърнат света с краката нагоре! Всичко, постигнато от човечеството през вековете като постижения на културата, науката и възпитанието се заменя от неговата противоположност и се обявява за „новото нормално“! На основанието, че парадигмите се сменят през определен период от време, Злодеите са решили да заразят цялото човечество с лудостта си! Това, че  са психопати и болни мозъци се вижда и от самолет, но зад тях стоят цели медийни империи, които формират мисленето на масите от хора на земята. Стоят корумпирани правителства, подкупни лекари и полицаи, които са готови на всичко за пари!  Каквото кажат те, това трябва да се приема за вярно! Дори да кажат, че деня е нощ  трябва да им вярваме, защото те са официалния източник на информация, а всички, които твърдят обратното са провокатори и вярващи в конспирации. И всички наивни, възрастни идиоти на планетата вярват на лъжите и се подчиняват на заповеди, които целят тяхната смърт! Така….! За да не губим време в излишни приказки, пристъпвам направо към най-важното от действията на Злодеите  в момента! А то е:

-         Ваксините ще ни убият по-рано или по-късно, а дори да не умрем, ще се превърнем в ГМО, удобно контролирано от Злодеите!

-         Създадената зависимост от Интернет и компютрите ни отдалечава от природата и снижава естествената ни устойчивост на биологичен вид за оцеляване.

-         Моралните и естетически критерий, норми и правила, в основата на които са семействата, жените, мъжете и децата им, са заменени от разврат, извращения, педофилия, садизъм, мазохизъм и всякакви плътски зависимости!

-         На обикновените хора е обявена война, но те не искат да го проумеят, защото по телевизора ги уверяват, че това са „грижи“ за тяхното здраве и живот!

-         Крайната цел на това психично - медицинско мероприятие е УНИЩОЖЕНИЕ на голяма част от хората и ЗАРОБВАНЕ на останалите!

ЗАТОВА, НЕ СЕ ПОДЧИНЯВАЙТЕ НА ПРЕДПИСАНИЯТА И НАРЕДБИТЕ НА ПРАВИТЕЛСТВАТА И ЩАБОВЕТЕ! ТЕ СА НЕЗАКОННИ И ОПАСНИ ЗА ЗДРАВЕТО И ЖИВОТА ВИ! МИСЛЕТЕ И СЕ БОРЕТЕ СЪС ЗЛОДЕИТЕ И ТЕХНИТЕ СЛУГИ! ХОРА,  КЪМ  ВАС СЕ ОТНАСЯТ КАКТО КЪМ ПРОМИШЛЕНО ОТГЛЕЖДАНИ ЗА МЕСО, МЛЯКО И КОЖИ  ЖИВОТНИ! ИЗПОЛЗВАЙТЕ  ЕДИНСТВЕНОТО  ОРЪЖИЕ, С  КОЕТО РАЗПОЛАГАТЕ -  МОЗЪКА СИ! САМО С МИСЛЕНЕ МОЖЕТЕ ДА НЕМЕРИТЕ НАЧИН  ДА СПАСИТЕ  ЖИВОТА  СИ И  ДА  СИ  ВЪРНЕТЕ  СВОБОДАТА! ЗАБРАВЕТЕ  СТРАХА И  СМЕЛО  ТРЪГНЕТЕ  СРЕЩУ ЗЛОДЕИТЕ! САМО  ТОГАВА БОГ ЩЕ Е С НАС И  ЩЕ  УСПЕЕМ!

Красимир  Бачков




Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1430514
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031