Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.04.2021 10:00 - НА КАКВО РАЗЧИТАТ "ПОЛИТИЦИТЕ"?
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 468 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

НА  КАКВО  РАЗЧИТАТ  „ПОЛИТИЦИТЕ“?

    За да стане политик, всеки тарикат разчита на слабостите на избирателите! Колкото повече недостатъци имат избирателите, толкова по-лесни са за манипулация и толкова по-недостойни хора може да станат „политици“, след избори. Феноменът е типичен за България, където най-лъжливите, крадливите и некадърни мошеници биват „избирани“ за политици, в различните политически партии или формирования, а всъщност копия на вече позабравената БКП.

   Ние всички се сърдим на „политиците“ за всичките им предателства, кражби и безогледни лъжи, а всъщност те са огледален образ на самите нас! В 90% от случаите, ако даден политик бъде заместен от който и да било случаен човек, нищо няма да се промени. Нагласата, че в политиката се влиза заради келепира идва още от Алековия бай Ганьо и с това мислене няма как да очакваме нещо добро за обществото. Гнусният Борисов го каза в прав текст: - „Аз съм прост и вие сте прости, затова ме избирате!“. Докато глупави хора гласуват, едва ли свестен политик би се появил на политическия небосклон у нас! По-разумните и образованите интуитивно се оттеглят от всичко свързано с политиката, защото там смърди! Никой достоен специалист не би се забъркал в политиката, защото е наясно, че рано или късно ще се озове в някаква далавера, забъркана от колегите му в парламента. И тук идва въпросът, как да избираме читави политици?

   Отговорът е изключително лесен! Добри специалисти във всяка област ТРЯБВА  ДА  СЕ  ТЪРСЯТ, а не  да ни се предлагат  сами! Днес в държавата има десетки изключително кадърни финансисти, архитекти, лекари, учители, писатели, юристи, журналисти и пр. но отгоре, точно като една мръсна пяна се носят най-корумпираните, нахалните и безскрупулни техни колеги. Това е защото по принцип достойният човек не се блъска с лакти и не дере с нокти, за да се докопа до ръководна длъжност. Той е достатъчно добър в своята специалност и без да е издигнат в служебната йерархия. Затова е нужно СПЕШНО  ДА  СЕ  СЪЗДАДЕ  ГРАЖДАНСКА  ОРГАНИЗАЦИЯ,  ЗА  ИЗДИРВАНЕ  НА  НАЙ - ДОБРИТЕ  БЪЛГАРСКИ  СПЕЦИАЛИСТИ ! Чрез нея може наистина да получат покана хора, които си разберат както от работата, така и да имат морал! Политиката се е сринала до изключително ниски нива не за друго, а защото досегашните и представители са жалки и некадърни тарикати! Ако вместо да ни се предлагат сами недоразумения като Марешки, Борисов, Бареков, Симеонов и Сачева, бъдат издирени и поканени истински специалисти и достойни хора, можем да издигнем добри министри и дори политици, които знаят как да дръпнат нагоре страната! Всичко в крайна сметка е в наши ръце, друг е въпросът да го направим…!

 

    Красимир  Бачков




Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1449922
Постинги: 939
Коментари: 768
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930